![]() |
|
| |||
| |||
| Theres ένα Compaq laptop που φαίνεται να είναι άρρωστη. γελάω δυνατά του σκληρού δίσκου ήταν πρόσφατα επαναδιαμορφώθηκε. (δεν μου) και για κάποιο λόγο όποιος το έκανε αυτό αποφάσισε να προβεί στην ανάκτηση οδηγούν την κύρια μονάδα δίσκου. υπάρχει absolutly 0 χώρος αριστερά. γ την οδήγηση από την άλλη πλευρά είναι άδειο. η ερώτησή μου είναι .... Πως μπορώ να πάω τον υπολογιστή για να τρέχει στα ανοικτά της γ οδήγησης και δεν την ανάκτηση δίσκο (δ) οποιαδήποτε βοήθεια θα ήταν πολύ ευπρόσδεκτη. ![]() σε ευχαριστώ, σιωπή |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| um. Υπάρχει εγκατεστημένο OS; Θα εκκίνησης για το λειτουργικό σύστημα
| |||
| |||
| τρέχει Windows XPSP2. Πώς να το αλλάξει; |
|
| |||
| |||
| τεθεί σε BIOS ή εγκατάστασης, όταν η εκκίνηση (αυτό θα σας πει να χτυπήσει del ή ένα πλήκτρο λειτουργίας) τότε τίθεται σε εκκίνησης για την εκκίνηση και έλεγχο προκειμένου επιλογές (CDROM, Σκληρού Δίσκου) και δείτε αν υπάρχουν περισσότερα από ένα σκληρό δίσκο Διαφορετικά, μπορείτε να προσπαθήσετε να κάνετε εκκίνηση από το CD XP και επιδιόρθωση του τομέα εκκίνησης |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Μητρικές Πρόβλημα - Προβλήματα Ενεργοποίηση / Υ | jerry9175 | Θήκες & Τροφοδοτικά | 6 | 12 Σεπτέμβρη 2009 16:39 |
| Τόνοι των Προβλήματα! Χρειάζεστε βοήθεια για να μάθετε τι Πρόβλημα Είναι! | anthonyla65 | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 11 | 16 Απρ 2009 06:25 |
| FTP προβλήματα | Jonesi | Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες | 9 | 26 Αυγ 2007 07:03 |
| Cd Rom Προβλήματα | OURHEARTSDIVIDE | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 2 | 26 Ιουλ 2007 03:09 |
| Προβλήματα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | Τάφι | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 12 | 26η Μαΐου 2007 11:40 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |