![]() |
|
| |||
| |||
| theres א Compaq הנייד כי נראה חולה. לצחוק בקול רם את הכונן הקשיח החדש היה reformatted. (לא על ידי לי) ומסיבה כלשהי מי עשה את זה החליט להפוך את מסוף הכונן העיקרי הכונן. יש absolutly 0 נותר שטח. את כונן C מאידך ריקה. השאלה שלי היא .... כיצד אוכל לקבל את המחשב כדי לברוח של כונן C ולא את מסוף הכונן (ד) כל עזרה תהיה הרבה ךיתורעה. ![]() תודה, שתיקה |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אממ. האם יש מערכת הפעלה מותקנת? זה יהיה לאתחל את מערכת ההפעלה
| |||
| |||
| זה פועל Windows XPSP2. איך אני הולך על שינוי זה? |
|
| |||
| |||
| להיכנס לתוך ה-BIOS או תוכנית ההתקנה כאשר זה באתחול (אגיד לך את זה כדי להכות דל או פונקציה מפתח) לאחר מכן להיכנס סדר האתחול ואת סדר לבדוק את אפשרויות האתחול (CDROM, Harddisk) ולראות אם יש יותר מאחד harddisk אחרת אתה עלול לנסות אתחול מ XP לכונן ו לתקן את סקטור האתחול |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| האם בעיות - בעיות Powering על המחשב | jerry9175 | מקרים & ספקי כוח | 6 | 12 ספטמבר 2009 16:39 |
| Tonnes של בעיות! צריך עזרה כדי לדעת מה הבעיה זה! | anthonyla65 | CPUs, Motherboards & RAM | 11 | 16th אפריל 2009 06:25 |
| בעיות ה-FTP | Jonesi | דפדפני אינטרנט & ה-FTP לקוחות | 9 | 26 אוגוסט 2007 07:03 |
| CD רום בעיות | OURHEARTSDIVIDE | כוננים & נשלפת | 2 | 26 יולי 2007 03:09 |
| בעיות !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | Taffy | כוננים & נשלפת | 12 | 26 במאי 2007 11:40 |
| שרשרת כלים | |
| |