![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Theres Compaq laptop, kad atrodo sergantys, apžiūrą. garsiai juoktis kietasis diskas buvo naujai pertvarkė. (ne man), ir dėl kokios nors priežasties kas tai padarė nusprendė padaryti išieškojimo vairuoti pagrindinis diskas. yra Absolutly 0 paliekamas. C diske, kita vertus yra tuščias. My question is .... Kaip gauti kompiuterį nubėgti į C diską, o ne atkūrimo vairuoti (d) Any help much appreciated būtų. ![]() Ačiū, tyla |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| um. Ar yra įdiegta OS? Ji bus įkelti į KT
| |||
| |||
| jis veikia Windows XPSP2. Kaip man eiti, kad apie keitimą? |
|
| |||
| |||
| įeiti į BIOS nustatymus, arba kai jis įkėlimas (jis jums pasakys Hit del arba funkcinis klavišas) įveskite į įkrovos tvarkos ir patikrinkite, kad įkrovos parinktis (CDROM, kietojo disko) ir pamatyti, jei yra daugiau nei vienas standusis diskas Priešingu atveju galite pabandyti atsisiųsti iš XP CD ir remontas įkrovos sektorius |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Motherboard problema - Problemos Çjungimas PC | jerry9175 | Cases & Power Supplies | 6 | 12 rugsėjis 2009 16:39 |
| Tonų problemų! Need Help sužinoti kokia problema ji yra! | anthonyla65 | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 11 | Balandis 16, 2009 06:25 |
| FTP problemos | Jonesi | Naršyklėms & FTP Klientai | 9 | Rugpjūtis 26, 2007 07:03 |
| CD ROM problemos | OURHEARTSDIVIDE | Drives & Removable Media | 2 | 26 liepa 2007 03:09 |
| Problemos !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | Taffy | Drives & Removable Media | 12 | Gegužė 26, 2007 11:40 |
| Temos įrankiai | |
| |