menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Drives & Removable Media

Register

Náhodný BSOD s kódem chyby při převodech

Reply

Thread Nástroje
Old 16. června 2009, 08:52
Nový člen skupiny

Ahoj, jsem se pokoušela dostat mé hlavě asi to stáří nyní.

Nedávno jsem dostal unavený neslučitelné s programy pro Windows XP Pro mé 64bit tak i zálohovány všechny mé soubory a downgrade na XP Pro 32bit.

I'm pomocí Seagate Freeagent Xtreme 320gb externí pevný disk s rozhraním trojlůžkový: ESATA, Firewire a USB. Kdykoliv se snažím přes velký (nebo velké skupiny) souborů přes počítač BSOD to bez chyby kódu pomocí kterékoli z nich. Jediná možnost, jak můžu dostat souborů přes je podle nich v malých skupinách v době, nebo jeden soubor najednou, a nemám opravdu chtějí dělat, že jako jsem více než 3000 hudebních skladeb a některých velkých video souborů Existují nějaké opravy někdo může myslet?

Na zdraví
Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.