μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα

Register

Τυχαία BSOD δεν με κωδικό σφάλματος κατά τη διαβίβαση

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 16η Ιουν 2009, 08:52
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Τυχαία BSOD δεν με κωδικό σφάλματος κατά τη διαβίβαση

Γεια σου, έχω προσπαθεί να βάλει το κεφάλι μου γύρω από αυτό για τις ηλικίες τώρα.

Πρόσφατα έχω κουραστεί να συμβιβάζεται με τα προγράμματα μου για τα Windows XP Pro 64bit έτσι υποστηρίξει όλα τα αρχεία μου και να υποβαθμίζεται σε XP Pro 32bit.

Είμαι με τη χρήση Seagate FreeAgent Xtreme 320GB εξωτερικό σκληρό δίσκο με το τριπλό interface: eSATA, Firewire και USB. Κάθε φορά που προσπαθώ να μεταφερθεί σε μεγάλες (ή μεγάλη ομάδα) πάνω από τα αρχεία του υπολογιστή μου BSOD δεν με κωδικό σφάλματος με τη χρήση οποιουδήποτε από αυτούς. Ο μόνος τρόπος που μπορώ να λάβετε τα αρχεία που μεταφέρονται είναι να κάνουμε τους σε μικρές ομάδες σε μια περίοδο ή ένα αρχείο κάθε φορά, και δεν θέλουν να το κάνουν αυτό, όπως έχω πάνω από 3000 μουσικά κομμάτια και μερικά μεγάλα αρχεία βίντεο, υπάρχουν καθορίζει ο καθένας μπορεί να σκεφτώ;

Εις υγεία
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
BSOD κωδικό σφάλματος. Βοήθεια! cpo312 Λειτουργικά συστήματα Windows 3 31 Οκτώβρη 2009 14:52
MSN Σύνδεση Κωδικός σφάλματος 80040154 jwarrilow89 Γενικά Λογισμικό Chat 5 29 Σεπτέμβρη 2009 04:49
Κωδικός σφάλματος όταν προσπαθείτε να εκτελέσετε ένα online παιχνίδι bangwhosnext Λειτουργικά συστήματα Windows 1 28 Ιαν 2009 06:26
A940 κωδικό σφάλματος robina80 Digital Imaging & Printers 7 4η Αυγούστου 2008 10:35
Κωδικός σφάλματος 007 κατά την εγκατάσταση των Windows XP hendoc Λειτουργικά συστήματα Windows 1 8 Ιουν 2007 19:09
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.