manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Drives & Izmjenjivi mediji

Register

Random BSOD bez šifra pogreške tijekom transfera

Reply

Thread Tools
Old 16. lipnja 2009, 08:52
Novi član grupe

Default Random BSOD bez šifra pogreške tijekom transfera

Hi, Ive 'bio težak da biste dobili moj glava oko ovog uzrasta za sada.

Nedavno sam dobio umoran da nepodudarni programe za moj Windows XP Pro 64bit pa sam sigurnosne kopije svih mojih slika i downgraded za xp pro 32bit.

Im 'koristeći SEAGATE Freeagent Xtreme 320gb eksterni hard disk sa triple sučelja: eSATA, Firewire i USB. Ma kada JA pokušati prenijeti preko velikih (ili velika grupa) slika nad moj računalo je bez BSOD greška kod koristeći bilo koju od njih. Jedini način mogu dobiti preko datoteka prenesena je da ih u malim grupama istovremeno ili jedan varalica at vrijeme, a ja ne želim to učiniti kao što sam ja preko 3000 pjesama i glazbe nekih velikih video datoteka, Ima li itko popravlja se možete sjetiti?

Živjeli
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
BSOD greška kod. Pomoć! cpo312 Windows Operating Systems 3 31 listopad 2009 14:52
MSN Prijava 80040154 Greška Kod jwarrilow89 Općenito Software Chat 5 29 rujan 2009 04:49
Šifra pogreške prilikom pokušaja pokretanja igre online bangwhosnext Windows Operating Systems 1 28 siječanj 2009 06:26
A940 error code robina80 Digital Imaging & Pisači 7 4. kolovoz 2008 10:35
Error code 007 tijekom instaliranja sustava Windows XP hendoc Windows Operating Systems 1 8. lipnja 2007 19:09
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.