![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Szia, én próbálom, hogy a fejem körül ez a korosztály most. Nemrég kaptam belefáradtam, nem kompatibilis programok my Windows XP Pro 64bit Úgyhogy fel minden fájlokat és le XP Pro 32bit. Én használ egy Seagate FreeAgent Xtreme 320GB külső merevlemezt a hármas interfész: eSATA, Firewire és USB. Amikor megpróbálom át nagy (vagy nagy csoportja) fájlokat át a számítógépet BSOD's no hibakód bármely őket. Az egyetlen út ÉN tud kap a fájlokat át át kell tenni a kis csoportok egy időben, vagy egy fájlt egy időben, és nem is igazán akarom, hogy már több mint 3000 zeneszámokat, és néhány nagy videofájlok, Vannak olyan javításokat bárki gondol? Egészségére |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| BSOD error code. Segítség! | cpo312 | A Windows operációs rendszerek | 3 | Október 31, 2009 14:52 |
| Az MSN Bejelentkezés Hibakód 80040154 | jwarrilow89 | General Chat szoftver | 5 | Szeptember 29, 2009 04:49 |
| Hibakód amikor megpróbál futtatni egy online játék | bangwhosnext | A Windows operációs rendszerek | 1 | 28. január 2009 06:26 |
| A940 hibakód | robina80 | Digital Imaging & Nyomtatók | 7 | 4. augusztus 2008 10:35 |
| Hibakód: 007 a Windows XP install | hendoc | A Windows operációs rendszerek | 1 | 8. június 2007 19:09 |
| Téma eszközök | |
| |