mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Drives & Removable Media

Register

Atsitiktinė BSOD be klaidos kodas, perdavimo metu

Reply

Temos įrankiai
Old Birželis 16, 2009, 08:52
Naujas Narys

Default Atsitiktinė BSOD be klaidos kodas, perdavimo metu

Hi, I've been trying to get my head apie šį amžiaus dabar.

Aš neseniai gavau tired of having nesuderinamos programos, mano Windows XP Pro 64bit taigi aš paremti visus savo failus ir pažemintas iki XP Pro 32bit.

Aš naudoju Seagate FREEAGENT XTREME 320GB išorinį kietąjį diską su Triple Interface: eSATA, Firewire, USB. Kai bandau perkelti per didelis (ar didelės grupės) failus per mano kompiuterį BSOD's be klaidos kodas, naudojant bet kurį iš jų. Tik taip galiu gauti failus perkelti daugiau tai daryti juos mažomis grupelėmis vienu metu arba vieną failą vienu metu, ir I don't really wanna do, kad aš turiu daugiau kaip 3000 muzikos takelius ir kai kurias dideles vaizdo failus, Ar yra nustatomas kiekvienas gali galvoti?

Į sveikatą
Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.