мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Дривес & Измјењиви медији

Register

Рандом БСОД без шифра грешке током трансфера

Reply

Тхреад Тоолс
Old 16. јуни 2009, 08:52
Нови члан групе

Default Рандом БСОД без шифра грешке током трансфера

Бок, Иве 'био тежак за добити мој глава око овог узраста за сада.

Недавно сам добио уморан да неподударни програме за мој Уиндоус КСП Про 64бит па сам безбедносне копије свих мојих слика и доунградед за ксп про 32бит.

Им 'помоћу СЕАГАТЕ Фрееагент Кстреме 320гб екстерни хард диск са Трипле интерфејса: еСАТА, ФиреУире и УСБ. Ма када ЈА пробати пренети преко великих (или велика група) слика над мој рачунар је без БСОД грешка код користећи било коју од њих. Једини начин могу добити преко датотека пренесена је да их у малим групама истовремено или један фасцикл код време, а ја не желим то да учини као што сам ја преко 3000 пјесама и музике неких великих видео датотека, Има ли ико поправља се можете сетити?

Живели
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
БСОД код грешке. Помоћ! цпо312 Уиндоус Оператинг Сыстемс 3 31 Окт 2009 14:52
МСН-Пријави-Се Шифра грешке 80040154 јуаррилоу89 Уопштено Софтуаре Цхат 5 29. Јул 2009 04:49
Шифра грешке при покушају покретања игре онлине бангухоснекст Уиндоус Оператинг Сыстемс 1 28 јануар 2009 06:26
А940 еррор цоде робина80 Дигитал Имагинг & Штампачи 7 4 аугуст 2008 10:35
Еррор цоде 007 током инсталације система Уиндоус КСП хендоц Уиндоус Оператинг Сыстемс 1 8. јуна 2007 19:09
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц