менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Знімні накопичувачі І ЗМІ

Register

Часом не BSOD з кодом помилки під час перекладу

Reply

Різьба Інструменти
Old 16 червня 2009, 08:52
Нові члени групи

Default Часом не BSOD з кодом помилки під час перекладу

Привіт, я намагався отримати мою голову навколо цього століттями зараз.

Нещодавно я втомився від несумісних з моєї програми для Windows XP Pro 64bit тому я резервну копію всіх файлів і знижений до XP Pro 32bit.

Я використовую Seagate FreeAgent Xtreme 320GB зовнішній жорсткий диск з трьома інтерфейсами: ESATA, FireWire і USB. Всякий раз, коли я намагаюся перевести на великий (чи велика група) файлів через "Мій комп'ютер" BSOD з кодом помилки не використовуючи будь-який з них. Єдиний спосіб отримати файли, що передаються по старше робити їх невеликими групами у той час, або один файл одночасно, і я не хочу робити це як я вже більше 3000 музичних треків, а деякі великі відеофайли, Чи є які виправлення будь-яка людина може думати?

Ура
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.