![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Όπως λέει ο τίτλος, είναι RAPTOR drives αξίζει τα λεφτά; Σκεφτόμουν να πάρετε δύο 74GB raptors για μια συστοιχία Raid 0 για το νέο μου σύστημα. Αλλά θα ήταν καλύτερο να πάρετε άλλα 4 δίσκους σε RAID 10 ή 0 +1 συστοιχία; (Δεν έχω την οικονομική δυνατότητα 4 raptors)
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| καλά θα σας δώσω μειώθηκαν os φόρτωσης παιχνίδι και οι χρόνοι φόρτωσης είναι αρκετά μεγάλη, αν είστε ipatient προχωρήσει, αλλά θα ήθελα μόνο να τα χρησιμοποιήσει για τα προγράμματα και τη θέση σας μαζί μας τα πράγματα όπως τα έγγραφα σχετικά με αυτό θα είναι ένα απόβλητο του διαστήματος, ώστε αν δεν έχουν πολλά progrmas μόνο κάποια τακτική 7200rpm drives για άλλα προγράμματα και τέτοια που απαιτεί μεγάλο χρονικό διάστημα doesn't φορτίο ή τίποτα
| |||
| |||
| Δεν rearly asnwer η ερώτησή μου, ρώτησα αν αξίζει τα χρήματα. (είναι πολύ ταχύτερα από ό, τι άλλα 7200rpm δίσκους;) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Απλά κάποια Seagate Barracuda's7200 .11, εκτελούν εξίσου καλά όπως και αν δεν Raptors καλύτερα Εδώ Και εδώ
www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() Το σύστημά μου: Ορισμένες άλλες εραστής!
|