![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kao što naslov kaže, su Raptor diskovi isplati novac? Sam mislio dobivanja dva 74GB raptors za RAID 0 polje za moj novi sustav. Ali to bi bilo bolje da dobijete 4 druge pogone u 10 ili RAID 0 +1 polje? (Ne mogu si priuštiti 4 raptors)
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| dobro da vam je smanjen os loading loading puta i igra je ljepušan velik dio je ako ste ipatient hajde, ali ti bi samo želite koristiti ih za vaše programe i OS stavljanjem stvari kao što su dokumenti o njoj bi se otpad prostora tako da osim ako ste puno progrmas samo neke redovne 7200rpm diskovi programe i za druge stvari koje se uzeti čeznuti za učitavanje ili ništa
| |||
| |||
| Nije rearly asnwer moje pitanje, ja pitao ako su vrijedan novac. (to su oni znatno brže od ostalih 7200rpm diskovi?) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pravedan dobiti neki SEAGATE Barracuda's7200 ,11, oni izvode samo kao Raptors ako ne i bolji Ovdje I ovdje
www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() My System: Nekih drugih ljubavnika!
|
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Isplati? | DanBex | CPU, Matične ploče i RAM | 4 | 6. ožujak 2008 03:11 |
| Je li to isplati | killerhuman | General Hardware Chat | 3 | 16 siječanj 2008 08:41 |
| Racija i raptors | Spencer2004 | Drives & Izmjenjivi mediji | 1 | 17. studeni 2007 07:49 |
| PS3 - isplati sada? | Overclocker | PC & konzole Igre | 5 | 10. studeni 2007 11:56 |
| PSP isplati ili ne? | quinda | PC & konzole Igre | 9 | 21. listopad 2006 10:14 |
| Thread Tools | |
| |