![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kaip pavadinimas sako, yra Raptor diskai vertas pinigų? Aš galvojau, kai du 74GB Raptors į RAID 0 masyvą mano naują sistemą. Bet ar jis gali būti geriau gauti 4 Kiti diskų RAID 10 arba 0 1 masyvas? (I can't afford 4 "Raptors")
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ir jie tau sumažėjo OS pakrovimo ir medžiojamųjų gyvūnų pakrovimą yra gana daug, jei esate ipatient eiti į priekį, bet jūs tik norite juos naudoti savo programose ir OS išleidimo dalykų, pavyzdžiui, dokumentų, kad būtų vietos atliekų todėl jeigu turite ir progrmas aikštelė gauti tik kai reguliariai 7200rpm diskai ir kitos programos, ir kita, kad doesnt ilgai pakrauti arba nieko
| |||
| |||
| Ne rearly asnwer mano klausimą, aš paprašiau, jei jie buvo verta pinigus. (jie yra gerokai greičiau nei kitos 7200rpm diskus?) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tiesiog kažkiek Seagate Barracuda's7200 .11, jie atlieka lygiai taip pat kaip "Raptors", jei ne geriau Čia Ir čia
www.Trade4Free.ie Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() Mano sistema: Kai kurie kiti lover!
|
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Verta? | DanBex | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 4 | 6 kovas 2008 03:11 |
| Ar verta | killerhuman | General Hardware Chat | 3 | 16 sausis 2008 08:41 |
| RAID ir "Raptors" | Spencer2004 | Drives & Removable Media | 1 | Lapkritis 17, 2007 07:49 |
| PS3 - verta dabar? | Overclocker | PC & konsolės Žaidimai | 5 | Lapkritis 10, 2007 11:56 |
| PSP verta ar ne? | quinda | PC & konsolės Žaidimai | 9 | 21 spalis 2006 10:14 |
| Temos įrankiai | |
| |