![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Podobnie jak tytuł mówi, Raptor dyski są warte pieniędzy? Pomyślałem uzyskiwania dwa 74GB raptory dla RAID 0 siatkę dla mojego nowego systemu. Ale byłoby lepiej byłoby, aby otrzymać 4 inne dyski w RAID 10 lub 0 +1 tablicy? (Nie mogę sobie pozwolić na 4 raptory)
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| również dają Ci spadła os ładowanie gry oraz czas ładowania jest bardzo dużo, jeśli ipatient śmiało ale tylko chcesz używać ich do programów i os oddania rzeczy jak dokumenty dotyczące byłoby stratą miejsca tak, chyba że masz wiele progrmas tylko niektóre zwykłe 7200rpm dysków dla innych programów i rzeczy, które podejmują doesnt długo ładowania lub coś
| |||
| |||
| Czy nie rearly asnwer moje pytanie, pytanie, czy były one warte pieniędzy. (są one znacznie szybciej niż inne dyski 7200rpm?) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Wystarczy trochę Seagate Barracuda's7200 .11, oni wykonać tak samo dobrze jak raptory jeśli nie lepsze Tu I tu
www.Trade4Free.ie Prawdziwym niebezpieczeństwem nie jest, że komputery zaczną myśleć jak ludzie, ale że ludzie zaczną myśleć jak komputery. Jeżeli nie ma możliwości, nie może być wybór! ![]() My System: Niektóre inne kochanka!
|
![]() |
|
| Zakładki |