![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Подібно до своєї назви, є диски Raptor коштує грошей? Я думав про отримання двох 74GB Raptors для масиву RAID 0 для моєї нової системи. Але було б краще отримати ще 4-дисків в RAID-10 або 0, 1 масив? (Я не можу дозволити собі хижаків 4)
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| також вони дають вам OS знизилася навантаження і час гри навантаження в значній мірі, якщо ви ipatient йти вперед, але ви тільки хочете використовувати їх для програм і ОС покласти речі, як документи по ньому буде трата простору Так що якщо у вас є Багато progrmas тільки отримувати регулярні 7200rpm диски для програм та інші речі, які doesn't займе багато часу для завантаження або нічого
| |||
| |||
| Чи не rearly asnwer моє питання, я запитав, якщо вони коштують грошей. (вони значно швидше, ніж інші 7200rpm диски?) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Просто отримати Seagate Barracuda's7200 .11, вони виконують так само, як Raptors якщо не краще Тут І тут
www.Trade4Free.ie Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() Моя система: Деякі інші коханця!
|
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Чи варто? | DanBex | Процесори, материнські плати RAM & | 4 | 6 березня 2008 03:11 |
| Чи варто | killerhuman | Генеральний обладнання чат | 3 | 16 січня 2008 08:41 |
| Рейд і хижих птахів | Spencer2004 | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 1 | 17 листопада 2007 07:49 |
| PS3 - варто зараз? | Overclocker | PC & консоль Gaming | 5 | 10 листопада 2007 11:56 |
| PSP варто чи ні? | quinda | PC & консоль Gaming | 9 | 21 жовтня 2006 10:14 |
| Різьба Інструменти | |
| |