| Наскоро изтеглили скорост вентилатора 4,33 като на върха на моя случай се чувстваш Тад топло. Когато открих, процесора е действал при 96 ° С едва не падна от стола!! След добър вакуум изложени на Temp спадна до средно от 85 ° C, тогава аз разбрах, че на процесора Athlon е гореща или иначе бегач (до 95 º C ОК), така че повече от паника! (Между другото, Everest Home Edition дава всички Temp стойности, приблизително 8% по-ниска цифра, така ще бъде най-безопасният след по-високи Temps за по-голяма свобода на грешка).
Но аз тогава дойде намира Прочети грешките, които е Newbie към мен, но ако не сте я прочетете правото Разбирам това е добър показател за HD здравето.
В показанията, че получавам са варират между 62 ~ 64 и че трябва да бъдат предупреждавани, когато тя получава до 25. Това (Вярвам) е четене, които не могат да бъдат подобрени, както това е индикация за HD на разбивки. Това, което Става ми е, че очевидно на "лошия" Грешка при четене на 53, така е записано в някакъв етап е подобрен самата. Или съм тотално се грешната идея? Мога суровите четения наистина да се подобри и ако да, как?
TIA елмър |