μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα

Register

Διαβάστε ΑΚΑΤΕΡΓΑΣΤΗΣ ποσοστό σφάλματος

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 12 Μαρτίου 2008, 14:30
Νέο Μέλος Ομάδα

Πρόσφατα τηλεφορτωθούν Speed Fan 4,33 ως αρχή της πολιτικής μου περίπτωση ήταν ένα αίσθημα tad ζεστό. Όταν ανακάλυψα το CPU τρέχει στους 96 º C Ι σχεδόν έπεσε από την καρέκλα του! Μετά από μια καλή κενό έπεσε η θερμοκρασία κατά μέσο όρο σε 85 º C, τότε θα διαπιστωθεί ότι οι Athlon cpu είναι ούτως ή άλλως ένα καυτό επιλαχούσα (μέχρι 95 º C ΟΚ), έτσι ώστε πάνω από πανικό! (Παρεμπιπτόντως, το Everest Home Edition παρέχει όλες τις τιμές θερμοκρασίας περίπου 8% χαμηλότερο ποσοστό τόσο Θα είναι πιο ασφαλής μετά την υψηλότερη temps για ένα μεγαλύτερο περιθώριο σφάλματος).

Ωστόσο, στη συνέχεια, τέθηκε σε όλη Διαβάστε ποσοστό σφάλματος που είναι ένα newbie σε μένα, αλλά αν έχω διαβάσει σωστά Καταλαβαίνω ότι είναι μια καλή ένδειξη για το HD της υγείας.

Οι μετρήσεις που έχω είναι να κυμαίνεται μεταξύ 62 ~ 64 και εγώ θα πρέπει να προειδοποιούνται όταν γίνεται σε 25. Αυτό (πιστεύω) είναι μια ανάγνωση που δεν μπορούν να βελτιωθούν, όπως είναι μια ένδειξη της κατανομής του HD. Το γεγονός ότι το να μου είναι ότι προφανώς η "χειρότερη" σφάλμα ανάγνωσης καταγράφηκαν ήταν 53, ώστε σε κάποιο στάδιο η ίδια έχει καλύτερη. Ή μήπως είναι εντελώς λάθος να την ιδέα; Μπορεί η ΑΚΑΤΕΡΓΑΣΤΗΣ αναγνώσεις πραγματικά να βελτιωθούν και αν ναι, πώς;

TIA Elmer
Old 12 Μαρτίου 2008, 16:01
Συντονιστής Ομάδας

Speed Fan είναι πολύ αναξιόπιστα. Δοκιμάστε τη δοκιμή με ένα άλλο πρόγραμμα και να δούμε τι θα έχετε ...

Το σύστημά μου: Eclipse

Processor (s):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Motherboard:
Asus P5Q Pro
Μνήμες:
OCZ 8GB 800MHz
Κάρτα γραφικών (ες):
Saphire Radeon 4850
Κάρτα Ήχου:
Εποχούμενες
Hard Drive (s):
VAST
Optical Drive (s):
Sony al cheapo ένα.
Υπόθεση / PSU:
Antec τριακόσιες
Ψύξη:
Cooler Αρκτικής 7 Pro, 3 περίπτωση οπαδούς.
Network / Internet:
Τιτάν ADSL
Monitor (ες):
Dual 19 "LCD
Operating System (s):
XP SP3
Old 14 Μαρτίου, 2008, 09:05
Νέο Μέλος Ομάδα

Χρησιμοποιώντας HDD την υγεία αλλά και τώρα, ήταν το πιο διαβάστε τα ποσοστά σφάλματος Αναρωτιόμουν αν θα μπορούσε να βελτιωθεί. Οι θερμοκρασίες δεν με ενοχλεί, τι μπορεί να ασχοληθεί μαζί τους πολύ εύκολα.
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.