![]() |
|
| |||
| |||
| Πρόσφατα τηλεφορτωθούν Speed Fan 4,33 ως αρχή της πολιτικής μου περίπτωση ήταν ένα αίσθημα tad ζεστό. Όταν ανακάλυψα το CPU τρέχει στους 96 º C Ι σχεδόν έπεσε από την καρέκλα του! Μετά από μια καλή κενό έπεσε η θερμοκρασία κατά μέσο όρο σε 85 º C, τότε θα διαπιστωθεί ότι οι Athlon cpu είναι ούτως ή άλλως ένα καυτό επιλαχούσα (μέχρι 95 º C ΟΚ), έτσι ώστε πάνω από πανικό! (Παρεμπιπτόντως, το Everest Home Edition παρέχει όλες τις τιμές θερμοκρασίας περίπου 8% χαμηλότερο ποσοστό τόσο Θα είναι πιο ασφαλής μετά την υψηλότερη temps για ένα μεγαλύτερο περιθώριο σφάλματος). Ωστόσο, στη συνέχεια, τέθηκε σε όλη Διαβάστε ποσοστό σφάλματος που είναι ένα newbie σε μένα, αλλά αν έχω διαβάσει σωστά Καταλαβαίνω ότι είναι μια καλή ένδειξη για το HD της υγείας. Οι μετρήσεις που έχω είναι να κυμαίνεται μεταξύ 62 ~ 64 και εγώ θα πρέπει να προειδοποιούνται όταν γίνεται σε 25. Αυτό (πιστεύω) είναι μια ανάγνωση που δεν μπορούν να βελτιωθούν, όπως είναι μια ένδειξη της κατανομής του HD. Το γεγονός ότι το να μου είναι ότι προφανώς η "χειρότερη" σφάλμα ανάγνωσης καταγράφηκαν ήταν 53, ώστε σε κάποιο στάδιο η ίδια έχει καλύτερη. Ή μήπως είναι εντελώς λάθος να την ιδέα; Μπορεί η ΑΚΑΤΕΡΓΑΣΤΗΣ αναγνώσεις πραγματικά να βελτιωθούν και αν ναι, πώς; TIA Elmer |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Speed Fan είναι πολύ αναξιόπιστα. Δοκιμάστε τη δοκιμή με ένα άλλο πρόγραμμα και να δούμε τι θα έχετε ...
|
| |||
| |||
| Χρησιμοποιώντας HDD την υγεία αλλά και τώρα, ήταν το πιο διαβάστε τα ποσοστά σφάλματος Αναρωτιόμουν αν θα μπορούσε να βελτιωθεί. Οι θερμοκρασίες δεν με ενοχλεί, τι μπορεί να ασχοληθεί μαζί τους πολύ εύκολα. |