![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| U posljednje vrijeme preuzetih Speed Fan 4,33 vrhu kao moj slučaj je bio jedan osjećaj TAD toplo. Kad sam otkrio CPU je trčanje na 96 º C skoro sam pala na stolicu off! Nakon dobar vakuum izvaditi temp pao na prosjek od 85 º C, a zatim sam doznao da je Athlon Procesor je vruće saonik anyway (do 95 º C u redu), tako da preko paniku! (Usput, Everest Home Edition pruža sve temp vrijednosti cca 8% niža brojka pa ću biti najsigurnije slijedeći viši temps za veću margin of error). Ali onda sam došao preko Read Error Rate koji je newbie za mene, ali ako sam čitati pravo Shvaćam to je dobar pokazatelj HD zdravlje. The čitanja sam uzimajući su različit između 62 ~ 64, a ja bi trebao biti upozoren kada ga dobiva dolje to 25. Ovaj (vjerujem) je čitanje koje ne mogu da se poboljša što je znak za HD je slom. Ono što je uzimajući mene je očigledno da je "najgori" Error reading zabilježeno je 53 na nekoj fazi, tako da ima bettered sebe. Ili sam totalno dobije krivu ideju? Može li doista čitanja RAW se poboljšati, a ako je tako, kako? Tia Elmer |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Speed Fan prilično nepouzdane. Pokušajte testirati ga s drugim programom i vidite šta vam se ...
|
| |||
| |||
| Koristeći HDD Healthb kao i sada, bilo je više pročitati error rates bio sam zadivljen, ako bih mogao poboljšati. Temperature ne smetaju mene kao što ja mogu nositi se s njima prilično jednostavno. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| "Čitanju diska pogreška Pritisnite Ctrl + Alt + Del to Restart" - Windows ne booting | pinkytwoscoops | Windows Operating Systems | 8 | 5. lipnja 2009 13:45 |
| Čitanju diska pogreška! | rwc1969 | Drives & Izmjenjivi mediji | 5 | 27. prosinac 2008 21:31 |
| Imam disk read error | adeb | General Hardware Chat | 5 | 13. svibanj 2008 07:17 |
| Ne možete naći My Documents nakon disk read error | stinger107 | Drives & Izmjenjivi mediji | 14 | 11. veljača 2008 10:59 |
| Disk Read Error | rockpenguin | Drives & Izmjenjivi mediji | 3 | 3. listopad 2007 04:18 |
| Thread Tools | |
| |