kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Drives & Removable Media

Register

RAW Read Error Rate

Reply

Téma eszközök
Old Március 12, 2008, 14:30
Új tag Csoport

Default RAW Read Error Rate

Legutóbb letöltött Speed Fan 4,33 az első eset volt, az én érzésem a tad meleg. Amikor rájöttem, a CPU-t futott a 96 ° C-on majdnem leesett a széket! Miután egy jó vákuumot a hőm csökkent átlagosan 85 ° C-on, majd én találtam ki, hogy az Athlon processzor a melegcsatornás anyway (legfeljebb 95 ° C-on az OK gombra), hogy a pánik vége! (Egyébként az Everest Home Edition ad minden hőmérséklet érték kb 8%-kal alacsonyabb, így a szám leszek legbiztonságosabb a magasabb temps egy nagyobb hibahatárral).

Azonban én aztán egész Read Error Rate mely egy newbie velem, de ha Olvastam azt megértem, hogy ez egy jó mutatója a HD egészségére.

A leolvasásokat Én kapok a változó 62 ~ 64 között, és úgy kell figyelmeztetni, ha nem lesz meg a 25. Ez a (Úgy gondolom) olyan olvasata, hogy nem lehet javítani, mivel ez jelzi a HD a bontást. A dolog kezd engem is, hogy látszólag a "legrosszabb" hiba volt, rögzített olvasatban 53 igen valamikor azt bettered maga. Vagy én vagyok teljesen, hogy az rossz ötlet? Tud-e a RAW leolvasásokat valóban javítani kell, és ha igen, hogyan?

TIA Elmer
Old Március 12, 2008, 16:01
Moderátor Csoport

Speed Fan elég megbízhatatlanok. Próbálja vizsgálatok azt egy másik program, és mit kapsz ...

My System: Eclipse

Processzor (ok):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Alaplap:
Asus P5Q Pro
RAM memória:
OCZ 8GB 800MHz
Grafikus kártya (k):
Saphire Radeon 4850
Hangkártya:
Onboard
Merevlemez (ek):
Túlnyomó
Optikai meghajtó (k):
Sony al cheapo egyet.
Case / tápegység:
Antec Háromszáz
Hűtés:
Arctic Cooler 7 Pro, 3 esetben rajongók.
Hálózat / Internet:
Titan ADSL
Monitor (ok):
Dual 19 "LCD
Operációs rendszer (ek):
XP SP3
Old Március 14, 2008, 09:05
Új tag Csoport

Using HDD Healthb is most, inkább a már olvasott hibaarányok Csodálkoztam ha tudtam javítani. A hőmérséklet nem zavar engem, mint én is velük elég könnyen.
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
"A Disk Read Error Occurred Nyomja meg a Ctrl + Alt + Del, hogy indítsa újra" - a Windows nem Booting pinkytwoscoops A Windows operációs rendszerek 8 5. jún 2009 13:45
A lemez olvasási hiba történt! rwc1969 Drives & Removable Media 5 27. december 2008 21:31
Megvan a lemez olvasási hiba adeb Általános fémáru Chat 5 13. május 2008 07:17
Nem található My Documents után a lemez olvasási hiba stinger107 Drives & Removable Media 14 11. február 2008 10:59
Disk Read Error rockpenguin Drives & Removable Media 3 3. október 2007 04:18
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.