![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Legutóbb letöltött Speed Fan 4,33 az első eset volt, az én érzésem a tad meleg. Amikor rájöttem, a CPU-t futott a 96 ° C-on majdnem leesett a széket! Miután egy jó vákuumot a hőm csökkent átlagosan 85 ° C-on, majd én találtam ki, hogy az Athlon processzor a melegcsatornás anyway (legfeljebb 95 ° C-on az OK gombra), hogy a pánik vége! (Egyébként az Everest Home Edition ad minden hőmérséklet érték kb 8%-kal alacsonyabb, így a szám leszek legbiztonságosabb a magasabb temps egy nagyobb hibahatárral). Azonban én aztán egész Read Error Rate mely egy newbie velem, de ha Olvastam azt megértem, hogy ez egy jó mutatója a HD egészségére. A leolvasásokat Én kapok a változó 62 ~ 64 között, és úgy kell figyelmeztetni, ha nem lesz meg a 25. Ez a (Úgy gondolom) olyan olvasata, hogy nem lehet javítani, mivel ez jelzi a HD a bontást. A dolog kezd engem is, hogy látszólag a "legrosszabb" hiba volt, rögzített olvasatban 53 igen valamikor azt bettered maga. Vagy én vagyok teljesen, hogy az rossz ötlet? Tud-e a RAW leolvasásokat valóban javítani kell, és ha igen, hogyan? TIA Elmer |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Speed Fan elég megbízhatatlanok. Próbálja vizsgálatok azt egy másik program, és mit kapsz ...
|
| |||
| |||
| Using HDD Healthb is most, inkább a már olvasott hibaarányok Csodálkoztam ha tudtam javítani. A hőmérséklet nem zavar engem, mint én is velük elég könnyen. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| "A Disk Read Error Occurred Nyomja meg a Ctrl + Alt + Del, hogy indítsa újra" - a Windows nem Booting | pinkytwoscoops | A Windows operációs rendszerek | 8 | 5. jún 2009 13:45 |
| A lemez olvasási hiba történt! | rwc1969 | Drives & Removable Media | 5 | 27. december 2008 21:31 |
| Megvan a lemez olvasási hiba | adeb | Általános fémáru Chat | 5 | 13. május 2008 07:17 |
| Nem található My Documents után a lemez olvasási hiba | stinger107 | Drives & Removable Media | 14 | 11. február 2008 10:59 |
| Disk Read Error | rockpenguin | Drives & Removable Media | 3 | 3. október 2007 04:18 |
| Téma eszközök | |
| |