![]() |
|
| |||
| |||
| לאחרונה הורדת מהירות כמו מניפה 4,33 העליון של התיק שלי היתה הרגשה של ילדון חמים. כאשר גיליתי את CPU הופיעה ב 96 º C אני כמעט נפל הנחה של הכיסא! אחרי טובה לשאוב את טמפ ירד לממוצע של 85 º C, אז אני נמצא, כי את Athlon CPU חם הוא רץ בכל מקרה (עד 95 º C אישור), כך במשך פאניקה! (אגב, Everest Home Edition, נותן את כל זמני הערכים כ 8% נמוך יותר, כך יהיה נתון אני בטוח בעקבות temps גבוה יותר עבור שולי של שגיאה). אולם אז הגיעו פני קרא שגיאה דרג שהוא Newbie לי, אבל אם קראתי את זה מימין אני מבין שזה טוב אינדיקטור של HD בריאות. את קריאות שאני מקבל הם משתנים בין 62 ~ 64 ואני צריך להיות כאשר הזהיר אותו יקבל עד 25. כך (אני מאמין) הוא לא יכול לקרוא את זה כמו להיות משופרת זוהי אינדיקציה של HD של התמוטטות. הדבר מקבל לי את זה, ככל הנראה, את "הגרוע ביותר" שגיאה בקריאה נרשמו 53 היה כל כך באיזה שהוא שלב משופר עצמו. או שאני לגמרי מקבל רושם מוטעה? האם באמת הגלם קריאות להשתכלל ואם כן, כיצד? TIA אלמר |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| מהירות מניפה הוא די אכזב. נסה לבדוק את זה עם תוכנית אחרת, ולראות מה אתה מקבל ...
|
| |||
| |||
| השימוש ב HDD Healthb גם עכשיו, זה היה יותר לקרוא את השגיאה יומיים תהיתי אם אני יכול לשפר. את טמפרטורות לא מטריד אותי אני יכול להתמודד עם אותם די בקלות. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| "דיסק קרא אירעה שגיאה הקש CTRL + ALT + DEL כדי להפעיל מחדש" - Windows לא באתחול | pinkytwoscoops | מערכות ההפעלה Windows | 8 | ה -5 בחודש יוני 2009 13:45 |
| דיסק לקריאה אירעה שגיאה! | rwc1969 | כוננים & נשלפת | 5 | -27 דצמבר 2008 21:31 |
| יש לי דיסק קרא שגיאה | adeb | כללי חומרה צ 'אט | 5 | 13 במאי 2008 07:17 |
| לא ניתן למצוא את המסמכים שלי אחרי הדיסק קרא שגיאה | stinger107 | כוננים & נשלפת | 14 | 11th פברואר 2008 10:59 |
| הדיסק קרא שגיאה | rockpenguin | כוננים & נשלפת | 3 | 3rd אוקטובר 2007 04:18 |
| שרשרת כלים | |
| |