mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Drives & Removable Media

Register

RAW Read Error Rate

Reply

Temos įrankiai
Old Kovas 12, 2008, 14:30
Naujas Narys

Default RAW Read Error Rate

Paskutinės atsisiųsti Speed Fan 4,33 kaip mano atveju viršutiniame jautėsi tad šilta. Kai aš atrado CPU buvo nuo 96 º C Aš beveik nukrito nuo kėdės! Po gero iš dulkių temperatūra nukrito iki 85 ° C, vidutinė, tada aš sužinojau, kad Athlon yra karšto kanalu vistiek (iki 95 º C Gerai), kad paniką! (Beje, Everest Home Edition, teikia visas temperatūros vertes, maždaug 8% mažesnis, kad paveikslas būsiu saugiausia po aukštojo temps už didesnę paklaida).

Tačiau aš tada atėjo visoje Skaityti Klaida normą, kuri yra naujokai pas mane, bet jei aš jį skaityti teisę suprantu tai geras rodiklis HD sveikatai.

Skaitiniai gaunu kurie svyruoja nuo 62 ~ 64 ir man reikia įspėti, kai jis pasireiškia iki 25. Tai (tikiu) yra svarstymas, kad negali būti patobulinti, kaip tai, kad HD yra klasifikacija nuoroda. Dalykas, kad darosi man atrodo, kad "blogiausia" Klaida skaitant buvo užregistruota 53, kad tam tikru metu jis bettered pati. Arba aš visiškai gauti klaidinga idėja? Ar RAW rodmenys tikrai galima patobulinti ir, jei taip, tai kokiu būdu?

TIA Elmer
Old Kovas 12, 2008, 16:01
Moderatorius Grupė

Ventiliatoriaus greitis yra gana nepatikimi. Išbandykite jį su kita programa ir pamatyti, kas jums ...

Mano sistema: Eclipse

Procesorius (-iai):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6GHz
Pagrindinė plokštė:
Asus P5Q Pro
RAM atmintis:
OCZ 8GB 800MHz
Graphics Card (-ai):
Saphire Radeon 4.850
Garso plokštė:
Borto
Kietasis diskas (-ai):
Vast
Optical Drive (s):
Sony AL cheapo vieną.
Case / PSU:
Antec Three Hundred
Aušinimas:
Arkties Cooler 7 Pro 3 Byla gerbėjai.
Tinklas / Internetas:
Titan ADSL
Monitorius (-ai):
Dual 19 "LCD
Operacinė sistema (-os):
XP SP3
Old Kovas 14, 2008, 09:05
Naujas Narys

Naudojant HDD Healthb taip pat dabar buvo daugiau skaityti klaidų man buvo įdomu, jeigu aš galėtų pagerinti. Temperatūra Nesijaudink mane, kaip aš galiu kovoti su jais gana lengvai.
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
"Įvyko disko skaitymo klaida Paspauskite CTRL + ALT + DEL" - "Windows" ne Atsisiuntimas pinkytwoscoops Windows "operacinės sistemos 8 5 birželis 2009 13:45
Disko skaitymo klaida! rwc1969 Drives & Removable Media 5 27 gruodis 2008 21:31
Aš disko skaitymo klaida adeb General Hardware Chat 5 Gegužė 13, 2008 07:17
Nepavyko rasti "Mano dokumentai" po disko skaitymo klaida stinger107 Drives & Removable Media 14 11 vasaris 2008 10:59
Disko skaitymo klaida rockpenguin Drives & Removable Media 3 3 spalis, 2007 04:18
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.