![]() |
|
| |||
| |||
| Nesen lejupielādēt Speed Fan 4,33 kā mana lieta top bija sajūta, tad silts. Kad es atklāju, cpu skrēja pie 96 ° C, es gandrīz nokrita no krēsla! Pēc labs vakuums no temp samazinājies līdz vidēji 85 ° C, Tad es uzzināju, ka Athlon CPU ir karsti runner anyway (līdz 95 ° C Labi), lai panikas beidzies! (Starp citu, Everest Home Edition nodrošina visu temp vērtību aptuveni 8% zemāka tik skaitlis Es ir drošākais pēc augstākās temps ar lielāku drošības rezervi kļūda). Tomēr es tad nāca pāri Read Error Rate ko Newbie man, bet ja es esmu izlasījis labi es saprotu, tas ir labs rādītājs HD veselību. Lasījumi es saņemu kas mainās robežās no 62 ~ 64, un es būtu jābrīdina, ja tā izpaužas līdz 25. Šo (manuprāt) ir lasījums, kas nevar uzlabot, jo tas ir par HD ir iedalījums norādi. Lieta, Ceļas man ir tas, ka acīmredzot "sliktāko" kļūda lasījums ierakstu bija 53 tā, kādā stadijā ir bettered pati. Vai es esmu pilnīgi kļūst nepareizi ideja? Vai RAW lasījumi tiešām ir jāuzlabo un, ja jā, tad kā? TIA Elmer |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Speed Fan ir diezgan ticams. Izmēģiniet pārbaude ar citu programmu un redzēt, kas jums ...
|
| |||
| |||
| Izmantojot HDD Healthb, kā arī tagad tas bija vairāk lasīt kļūdu man bija jautājums, ja es varētu uzlabot. Temperatūras nav apgrūtināt mani, kā es varētu tikt ar tiem galā diezgan viegli. |