![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Ostatnio pobrane Prędkość wentylatora 4,33 jako początek moim przypadku było czujesz się tad ciepło. Kiedy odkrył CPU wynosiło 96 ° C i niemal spadł z krzesła off! Po dobrym próżni się temp spadła do średnio 85 ° C, I wtedy okazało się, że procesor Athlon jest gorący runner anyway (do 95 º C OK), aby w panikę! (Nawiasem mówiąc, Everest Home Edition zawiera wszystkie wartości temp. ok. 8% niższe tak rysunek będę bezpieczny po wyższych czas na większy margines błędu). Jednak potem przyszła w całej I read error Oceń newbie, który jest dla mnie, ale jeśli I've read it right Rozumiem, że dobrym wskaźnikiem HD zdrowia. Odczytów I'm getting są wahającym się pomiędzy 62 ~ 64 i I należy ostrzec, gdy dostaje się do 25. Ten (Wierzę) jest czytanie, że nie można poprawić, jak to oznaczenie HD na podział. Rzecz zaczyna mnie to jest to, że najwyraźniej w "najgorszym" błąd odczytu zarejestrowanych było 53, tak w pewnym momencie ma się bettered. Albo ja jestem całkowicie uzyskaniem złego pomysł? Czy naprawdę RAW odczyty należy poprawić, a jeśli tak, to w jaki sposób? TIA Elmer |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Prędkość wentylatora jest bardzo zawodna. Spróbuj testy z innego programu i zobacz co masz ...
|
| |||
| |||
| Obsługa HDD Healthb, jak również obecnie, to bardziej błąd odczytu stawek I was wondering if I mogłoby poprawić. Temperatury nie niepokoić mi jak mogę sobie z nimi łatwo. |
![]() |
|
| Zakładki |