menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Drives & Removable Media

Register

RAW Prečítajte Error Rate

Reply

Thread Tools
Old 12. marca 2008, 14:30
Nový člen skupiny

Default RAW Prečítajte Error Rate

Práve stiahnuty Speed Fan 4.33 ako začiatok mojom prípade bol pocit jeden tad teple. Keď som zistil, že procesor bol beh na 96 ° C, skoro som spadol zo stoličky! Po dobrom vákuu z teplota klesla na priemerných 85 ° C, potom som zistil, že na procesore Athlon je hot runner rovnako (až 95 º C OK), takže počas paniky! (Mimochodom, Everest Home Edition poskytuje všetky temp hodnôt cca 8% nižšia, takže obrázok budu nejbezpečnější po vyššej temps pre väčšiu chybou).

I potom však prišlo cez Prečítajte Error Rate, ktorá je nováček na mňa, ale keď som to čítal právo Chápem, je to dobrý ukazovateľ HD zdravia.

Údaje sa mi je v rozmedzí 62 ~ 64 a já mala byť upozornení, keď sa dostane až na 25. To (verím) je údaj, ktorý nemôže byť lepšie, ak je to údaj o HD krach. Ide o to, že to jak se mi je, že vraj je "najhoršie" chyba pri čítaní zaznamenaných bolo 53 tak v určitej fáze má bettered samotnej. Alebo som úplne dostáva zlý nápad? Môže RAW znížené naozaj lepšie, a ak áno, ako?

TIA Elmer
Old 12 marca 2008, 16:01
Moderátor skupiny

Rýchlosť ventilátora je docela nespoľahlivé. Vyskúšajte ju s iným programom, a vidieť, čo máte ...

Môj systém: Eclipse

Processor (s):
Intel c2d E7200 OC'd @ 3.6GHz
Základná doska:
Asus P5Q Pro
Pamäť RAM:
OCZ 8gigabajt 800MHz
Grafické karty (s):
Saphire Radeon 4850
Zvuková karta:
Palubný
Pevný disk (y):
Prevažná
Optická mechanika (s):
Sony al cheap jedna.
Case / PSU:
Antec tri sta
Chladenie:
Arctic Cooler 7 Pro, 3 prípadu fanúšikov.
Sieť / Internet:
Titan ADSL
Monitor (s):
Duální 19 "LCD
Operačný systém (y):
XP SP3
Old 14 marca 2008, 09:05
Nový člen skupiny

Použitie Healthb HDD aj teraz, bolo viac čítajte chýb som premýšľal, či by som nemohol zlepšiť. Teploty sa mi to jedno, ako som si vedia poradiť sa s nimi celkom dobre.
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
"A disk read error došlo Stlačte Ctrl + Alt + Del to Restart" - Windows nie je zavádzaním pinkytwoscoops Operačné systémy Windows 8 5. jún 2009 13:45
A disk read error došlo! rwc1969 Drives & Removable Media 5 27. decembra 2008 21:31
Mám disk read error adeb Všeobecné Hardware Chat 5 13. mája 2008 07:17
Nemožno nájsť priečinok Dokumenty po disk read error stinger107 Drives & Removable Media 14 11. februára 2008 10:59
Disk read error rockpenguin Drives & Removable Media 3 3. októbra 2007 04:18
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.