![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Práve stiahnuty Speed Fan 4.33 ako začiatok mojom prípade bol pocit jeden tad teple. Keď som zistil, že procesor bol beh na 96 ° C, skoro som spadol zo stoličky! Po dobrom vákuu z teplota klesla na priemerných 85 ° C, potom som zistil, že na procesore Athlon je hot runner rovnako (až 95 º C OK), takže počas paniky! (Mimochodom, Everest Home Edition poskytuje všetky temp hodnôt cca 8% nižšia, takže obrázok budu nejbezpečnější po vyššej temps pre väčšiu chybou). I potom však prišlo cez Prečítajte Error Rate, ktorá je nováček na mňa, ale keď som to čítal právo Chápem, je to dobrý ukazovateľ HD zdravia. Údaje sa mi je v rozmedzí 62 ~ 64 a já mala byť upozornení, keď sa dostane až na 25. To (verím) je údaj, ktorý nemôže byť lepšie, ak je to údaj o HD krach. Ide o to, že to jak se mi je, že vraj je "najhoršie" chyba pri čítaní zaznamenaných bolo 53 tak v určitej fáze má bettered samotnej. Alebo som úplne dostáva zlý nápad? Môže RAW znížené naozaj lepšie, a ak áno, ako? TIA Elmer |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Rýchlosť ventilátora je docela nespoľahlivé. Vyskúšajte ju s iným programom, a vidieť, čo máte ...
|
| |||
| |||
| Použitie Healthb HDD aj teraz, bolo viac čítajte chýb som premýšľal, či by som nemohol zlepšiť. Teploty sa mi to jedno, ako som si vedia poradiť sa s nimi celkom dobre. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| "A disk read error došlo Stlačte Ctrl + Alt + Del to Restart" - Windows nie je zavádzaním | pinkytwoscoops | Operačné systémy Windows | 8 | 5. jún 2009 13:45 |
| A disk read error došlo! | rwc1969 | Drives & Removable Media | 5 | 27. decembra 2008 21:31 |
| Mám disk read error | adeb | Všeobecné Hardware Chat | 5 | 13. mája 2008 07:17 |
| Nemožno nájsť priečinok Dokumenty po disk read error | stinger107 | Drives & Removable Media | 14 | 11. februára 2008 10:59 |
| Disk read error | rockpenguin | Drives & Removable Media | 3 | 3. októbra 2007 04:18 |
| Thread Tools | |
| |