мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Дривес & Измјењиви медији

Register

РАУ Прочитај Еррор Рате

Reply

Тхреад Тоолс
Old 12. март 2008, 14:30
Нови члан групе

Default РАУ Прочитај Еррор Рате

У последње време преузетих Спеед Фан 4,33 врху као мој случај је био један осећај ТАД топло. Кад сам открио ЦПУ је трчање на 96 º Ц скоро сам пала на столицу офф! Након добар вакуум извадити темп пао на просјек од 85 º Ц, а затим сам дознао да је Атхлон Процесор је вруће саоник Аныуаы (до 95 º Ц у реду), тако да преко панику! (Успут, Еверест Хоме Едитион пружа све темп вредности цца 8% нижа бројка па ћу бити најсигурније следећи виши Темпс за већу маргин оф еррор).

Али онда сам дошао преко Реад Еррор Рате који је неубие за мене, али ако сам читати право Схватамо то је добар показатељ ХД здравље.

Тхе читања сам узимајући су различит између 62 ~ 64, а ја би требао бити упозорен када га добија доле то 25. Овај (верујем) је читање које не могу да се побољша што је знак за ХД је слом. Оно што је добивање мене је очигледно да је "најгори" Еррор реадинг забележено је 53 на некој фази, тако да има беттеред себе. Или сам тотално добије криву идеју? Може ли заиста читања РАУ се поправимо, а ако је тако, како?

Тиа Елмер
Old 12. Јан 2008, 16:01
Модератор / ица групе

Спеед Фан прилично непоуздане. Покушајте тестирати га са другим програмом и видите шта вам се ...

Мы Сыстем: Ецлипсе

Процесор (и):
Интел Ц2Д Е7200 ОЦ'д @ 3.6Гхз
Матичне плоче:
Асус П5К Про
РАМ меморија:
ОЦЗ 8ГБ 800Мхз
Графичка картица (е):
Сапхире Радеон 4850
Соунд Цард:
Онбоард
Тврди диск (и):
Голема
Оптички погон (е):
Соны ал Цхеап један.
Цасе / псу:
Антец триста
Хлађење:
Арктик фрижидери 7 Про, 3 цасе обожаватеља.
Нетуорк / Интернет:
Титан АДСЛ
Монитор (е):
Дуал 19 "ЛЦД
Оперативни систем (е):
КСП СП3
Old 14. Јан 2008, 09:05
Нови члан групе

Користећи ХДД Хеалтхб као и сада, било је више прочитати еррор ратес био сам задивљен, ако бих могао поправимо. Температуре не сметају мене као што ја могу носити се са њима прилично једноставно.
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
"Читање диска грешка Притисните Цтрл + Алт + Дел то Рестарт" - Уиндоус не боотинг пинкытуосцоопс Уиндоус Оператинг Сыстемс 8 5. јуна 2009 13:45
Читању диска грешка! руц1969 Дривес & Измјењиви медији 5 27 децембар 2008 21:31
Имам диск реад еррор адеб Генерал Хардуаре Цхат 5 13 мај 2008 07:17
Не можете наћи Мы Доцументс након диск реад еррор стингер107 Дривес & Измјењиви медији 14 11 фебруар 2008 10:59
Диск Реад Еррор роцкпенгуин Дривес & Измјењиви медији 3 3 октобар 2007 04:18
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц