![]() |
|
| |||
| |||
| Son indirilen Hızlı Fan 4,33 olarak durumda üst biraz sıcak duygusu oldu. Ben işlemci keşfedilen 96 º C I neredeyse Başkan düştü çalışıyordu! Out of the ısı 85 º C ortalama düştü iyi bir vakum sonra, sonra da Athlon işlemci sıcak bir atlet yine de (en fazla olduğunu öğrendim 95 º C Tamam) çok üzerinde bir panik! (Bu arada, Everest Home Edition tüm ısı değerleri rakam ben güvenli hatanın daha büyük bir marj için yüksek temps aşağıdaki olacak kadar) yaklaşık% 8 daha düşük veriyor. Ancak ben daha sonra okuma Hata Oranı arasında olan bana bir yeni, ama geldi Eğer doğru Ben bu HD sağlığı iyi bir göstergesi's anlamak okumak ettik. Ben alıyorum Bu okumalar 62 arasında değişen vardır ~ 64 ve zaman aşağı 25 olur uyardı olmalıdır. Bu, (I) olarak da HD's arıza bir göstergesi olan gelişmiş edilemez bir okuma olduğuna inanıyorum. Beni bu görünüşe göre bu "kötü" hata okuma kaydedilir elde 53 böylece kendisini bettered sahip bir aşamada olduğunu's şey. Yoksa tamamen yanlış fikir alıyorum? RAW okuma gerçekten ve eğer böyle ise, gelişmiş nasıl? TIA Elmer |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Fan oldukça güvenilmez olduğunu Hız. Başka bir program ile test deneyin ve elde bakın ...
|
| |||
| |||
| De şimdi HDD Healthb kullanarak, daha okuyun hata oranlarını Eğer yükseltebilir I was wondering oldu. Ben onlarla birlikte oldukça kolay başa edebilir sıcaklıklar yaz don't bother. |