![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Нещодавно скачав Speed Fan 4.33 як вершина моя справа було почуття трохи тепла. Коли я виявив, КПУ працює на 96 º C Я трохи не впав від стільця! Після гарного вакууму з темп знизився в середньому до 85 º C, тоді я дізнався, що процесор Athlon є горячеканальную в будь-якому випадку (до 95 º C OK), так що паніки! (До речі, EVEREST Home Edition надає всі Темп значень близько 8% нижче, тому фігури я буду безпечніше після вищої Temps для більшої похибкою). Однак я тоді натрапив Read Error Rate якої новачку до мене, але якщо я правильно читав я розумію, це є гарним індикатором здоров'я HD's. Читаннях я отримую є коливається від 62 ~ 64, і я повинні бути попереджені, коли він отримує до 25. Це (мені здається) є читання, яке не може бути покращений як це зазначення розбивка HD's. Те, що стає те, що мені, мабуть, "помилка найгірше" читання записаних було 53 це на якомусь етапі вона поліпшила себе. Або я повністю отримати неправильну ідею? Чи може RAW читаннях дійсно покращилася, і якщо так, то яким чином? TIA Елмер |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Швидкість обертання вентилятора досить ненадійна. Спробуйте протестувати його з іншою програмою і подивіться, що вийде ...
|
| |||
| |||
| Використання HDD Healthb, а зараз є більш помилка читання ставок Я була цікаво, якщо я міг би поліпшити. Температура повітря не турбувати мене, як я можу мати з ними справу досить легко. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| "Помилка читання диска відбулися натисніть Ctrl + Alt + Del, щоб Перезавантаження" - не завантаженні Windows | pinkytwoscoops | Операційні системи Windows | 8 | 5 червня 2009 13:45 |
| Диск читати помилка! | rwc1969 | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 5 | 27 грудня 2008 21:31 |
| Я отримав помилка читання диска | Адиб | Генеральний обладнання чат | 5 | 13 травня 2008 07:17 |
| Не можу знайти свої документи після читання диска помилка | stinger107 | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 14 | 11 лютого 2008 10:59 |
| Помилка читання диска | rockpenguin | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 3 | 3 жовтня 2007 04:18 |
| Різьба Інструменти | |
| |