![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Já se koukám na konečnou purchaseing DVD vypalovačku chci nějaké levné, ale bude mít právo na práci. Ne světlo SCRIBE blu ray nebo HD něco, co bude bunr DVD a vypálit je rychlý. nějaké návrhy |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pioneer DV-112BK. Děsivý.
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Získání nového Laptop Software ... co se hodí? | posiview | Obecné Software Chat | 2 | 2. června 2009 09:56 |
| Doporučit Me PC hry (první) | redrabbit | PC a herní konzole | 6 | 14. května 2009 10:09 |
| Chystáte se koupit jeden z těchto počítačů, které by vám doporučit? | stephaniedee | Obecné Hardware Chat | 11 | 6. leden 2009 18:53 |
| Může někdo doporučit nějakou desku pro domácí server? | mrtvý wookies | Procesory, základní desky & RAM | 3 | 27. červenec 2008 09:32 |
| Doporučte mi prosím ks bezpečnosti | Kosti | Virus, spyware a bezpečnost | 4 | 6. července 2008 13:00 |
| Thread Nástroje | |
| |