![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Já se koukám na konečnú purchaseing DVD vypalovačku chcem nejaké lacné, ale bude mať právo na prácu. Ne svetlo SCRIBE blu ray alebo HD niečo, čo bude bunr DVD a vypálit je rýchly. nejaké návrhy |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pioneer DV-112BK. Desivé.
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Získanie nového Laptop Software ... čo sa hodí? | posiview | Všeobecné Software Chat | 2 | 2. júna 2009 09:56 |
| Doporučiť Me PC hry (prvý) | redrabbit | PC a herné konzoly | 6 | 14. mája 2009 10:09 |
| Chystáte sa kúpiť jeden z týchto počítačov, ktoré by vám odporučiť? | stephaniedee | Všeobecné Hardware Chat | 11 | 6. január 2009 18:53 |
| Môže niekto odporučiť nejakú dosku pre domáci server? | mŕtvy wookies | Procesory, základné dosky & RAM | 3 | 27. júl 2008 09:32 |
| Doporučte mi prosím ks bezpečnosti | Kosti | Virus, spyware a bezpečnosť | 4 | 6. júla 2008 13:00 |
| Thread Tools | |
| |