![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте момчета, Аз гледам да си купя външен твърд диск за съхранение. Бих искал поне 500gb (ще получи по-голямо щастие, ако стойността на парите е по-добре) и може би би искал FireWire / USB esata но само щеше да е достатъчно, ако има голяма разлика в цената (и тя като USB е от съществено значение като един от моите компютри само USB, не препратено / esata) Бих искал с добро качество, но и добри взрив за моята отмятат. Мислех си западната цифрови mybook или SEAGATE, но и ще разгледа по-добри алтернативи. Какво ще препоръчате? Също така, не съм сигурен, защото аз никога не съм имал такъв, е възможно да се получи тази, която получава енергия от PC или ще е необходимо да бъдат включени в отделно за власт? Много благодаря за всеки поглед. buchanan |
|
| |||
| |||
| Някой някога закупени или използват в продължение на период от време, външен твърд диск на 500gb + капацитет, който те мислеха, беше много добро и ще се препоръча, или те са били разочаровани и би не? Някой има ли предпочитана марка или модел, който се извършва по-добро за тях, отколкото други твърди дискове? всичко, за да се избегнат категорично? Някой знае ли какво искам да кажа за мощност (от компютър или собствени нужди куплунга)? WD mybook по-добре от други WD твърди дискове или SEAGATE? качество и срок на годност? цена? какво не трябва да си купя? наздравици |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Аз бях използвал 400gb SEAGATE за около 6-9 месеца, без големи проблеми.
Аз закупили обсебване (USB2 & FireWire) отделно и се добавя моя собствена шофиране. По този начин можете да се избере най-новите спецификационен диск, с най-добрата скорост / кеш. Лично аз ще се избегне всякакво външно устройство, че pulls енергия от USB порта, тъй като това ще постави източването на PSU и ако той вече е опъната, могат да причинят големи проблеми. Що се отнася до марката, много фолк закълне WD и др SEAGATE, но в края на деня, това е личен избор. Бих бил щастлив с един от двамата. HTH Моята система: Начало Build
|
|
| |||
| |||
| Трябваше да се добави, че можете да си купите USB2 заграждения на къща SATA дискове, както и ако имате ESATA гнездото на кутията, това е друга алтернатива. |
|
| |||
| |||
| Благодарение на Фил, аз наистина исках върху която се е мощност от компютъра, но аз виждам защо това не би било изгодно, наздраве |
|
| |||
| |||
| Вие сте добре дошли .... радвам, че помогна |
|
| |||
| |||
| една от причините, имам нужда от това устройство е, защото ми ipod, която използвате за съхранение се форматира в FAT32 (или нещо), и аз може да не са пуснати големи файлове на него, така аз нужда устройството да е в NTFS. Как да те обикновено се форматира, и ако си купя един и неговата масленост, може ли тя да формат NTFS? благодарности |
|
| |||
| |||
| Много готов звена ще се форматира във FAT32, но това е лесно да бъдат отстранени. Просто преформатирате нея, използвайки контролния панел / Компютърни Мениджмънт / Управление на дискове или конвертирате от типа: КОНВЕРТИРАНЕ C: / FS: NTFS от командния ред. Очевидно ще трябва да замести С с буквата на устройството, възложени на вашия USB устройство. |
|
| |||
| |||
| сладък благодаря Фил, аз никога не знаех как да направя това |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Велик за USB стик, много лошо за iPod, освен ако не искате bricking IT, Фил. Аз няма да конвертирате всяко музика играч на твърдия диск на всеки формат, различен от завода на спецификацията.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Прехвърляне на данни от твърдия диск, за да ВЪТРЕШЕН външен твърд диск. | XPC465 | Дискове & сменяемите носители | 1 | 3 Март 2009 06:46 |
| Външен твърд диск за OS X & съхранение? | 4D (Fordy (Форд) Оли | Дискове & сменяемите носители | 1 | 23ти септември 2008 09:00 |
| Външен твърд диск | thwapy | Дискове & сменяемите носители | 1 | 27 Дек 2007 11:42 |
| Къде мога да купя външен твърд диск | ken979 | Дискове & сменяемите носители | 1 | 13 Авг 2007 17:11 |
| Най-добър външен твърд диск | thwapy | Дискове & сменяемите носители | 3 | 19 Юни 2007 11:39 |
| Нишка Инструменти | |
| |