по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен хардуер > Дискове & сменяемите носители

Register

Препоръки за външен твърд диск за съхранение

Reply

Нишка Инструменти
Old 11-ти февруари, 2008, 00:19
Член Група

Default Препоръки за външен твърд диск за съхранение

Здравейте момчета,

Аз гледам да си купя външен твърд диск за съхранение.
Бих искал поне 500gb (ще получи по-голямо щастие, ако стойността на парите е по-добре) и може би би искал FireWire / USB esata но само щеше да е достатъчно, ако има голяма разлика в цената (и тя като USB е от съществено значение като един от моите компютри само USB, не препратено / esata)

Бих искал с добро качество, но и добри взрив за моята отмятат.

Мислех си западната цифрови mybook или SEAGATE, но и ще разгледа по-добри алтернативи. Какво ще препоръчате?

Също така, не съм сигурен, защото аз никога не съм имал такъв, е възможно да се получи тази, която получава енергия от PC или ще е необходимо да бъдат включени в отделно за власт?

Много благодаря за всеки поглед.

buchanan
Old 12 февруари 2008, 02:43
Член Група

Някой някога закупени или използват в продължение на период от време, външен твърд диск на 500gb + капацитет, който те мислеха, беше много добро и ще се препоръча, или те са били разочаровани и би не?

Някой има ли предпочитана марка или модел, който се извършва по-добро за тях, отколкото други твърди дискове?

всичко, за да се избегнат категорично?

Някой знае ли какво искам да кажа за мощност (от компютър или собствени нужди куплунга)?

WD mybook по-добре от други WD твърди дискове или SEAGATE?

качество и срок на годност? цена?

какво не трябва да си купя?

наздравици
Old 12-ти февруари, 2008, 03:14
Номер на групата

Аз бях използвал 400gb SEAGATE за около 6-9 месеца, без големи проблеми.
Аз закупили обсебване (USB2 & FireWire) отделно и се добавя моя собствена шофиране. По този начин можете да се избере най-новите спецификационен диск, с най-добрата скорост / кеш.

Лично аз ще се избегне всякакво външно устройство, че pulls енергия от USB порта, тъй като това ще постави източването на PSU и ако той вече е опъната, могат да причинят големи проблеми.

Що се отнася до марката, много фолк закълне WD и др SEAGATE, но в края на деня, това е личен избор. Бих бил щастлив с един от двамата.

HTH

Моята система: Начало Build

Процесор (и):
AMD 64 X 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Дънната платка:
Asus M2V REV 1.
RAM памет:
4GB (3.25gb видими)
Графична карта (и):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Звукова карта:
5,1 Reatek на борда
Hard Drive (и):
250 GB SATA & 400gb SATA
Оптично устройство (а):
Pioneer 110 х 2
Дело / PSU:
Акции / 550 вата Тиха
Охлаждане:
Акции
Мрежа / Интернет:
10/100 Ник / 20MB Вирджински Кабел
Монитор (и):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WAS
Операционна система (и):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 12-ти февруари, 2008, 03:18
Номер на групата

Трябваше да се добави, че можете да си купите USB2 заграждения на къща SATA дискове, както и ако имате ESATA гнездото на кутията, това е друга алтернатива.
Old 12-ти февруари, 2008, 03:24
Член Група

Благодарение на Фил, аз наистина исках върху която се е мощност от компютъра, но аз виждам защо това не би било изгодно, наздраве
Old 12-ти февруари, 2008, 04:10
Номер на групата

Вие сте добре дошли .... радвам, че помогна
Old 12-ти февруари, 2008, 04:20
Член Група

една от причините, имам нужда от това устройство е, защото ми ipod, която използвате за съхранение се форматира в FAT32 (или нещо), и аз може да не са пуснати големи файлове на него, така аз нужда устройството да е в NTFS.

Как да те обикновено се форматира, и ако си купя един и неговата масленост, може ли тя да формат NTFS?

благодарности
Old 12-ти февруари, 2008, 07:01
Номер на групата

Много готов звена ще се форматира във FAT32, но това е лесно да бъдат отстранени.
Просто преформатирате нея, използвайки контролния панел / Компютърни Мениджмънт / Управление на дискове или конвертирате от типа:
КОНВЕРТИРАНЕ C: / FS: NTFS
от командния ред. Очевидно ще трябва да замести С с буквата на устройството, възложени на вашия USB устройство.
Old 13-ти февруари 2008, 02:23
Член Група

сладък благодаря Фил, аз никога не знаех как да направя това
Old 13-ти февруари 2008, 04:43
Номер на групата

Велик за USB стик, много лошо за iPod, освен ако не искате bricking IT, Фил. Аз няма да конвертирате всяко музика играч на твърдия диск на всеки формат, различен от завода на спецификацията.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. "

Моята система: 日夏子

Процесор (и):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Дънната платка:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM памет:
2GB Патриотичния Екстремни Ефективност
Графична карта (и):
PNY 8800GTS 320MB
Звукова карта:
Звук Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (и):
80GB + 500GB
Оптично устройство (а):
2x SATA
Дело / PSU:
ANTEC 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Охлаждане:
4x 120 мм Yate-гмуркач + 200 mm нагоре
Мрежа / Интернет:
Qwest
Монитор (и):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Операционна система (и):
Windows XP + 7
Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Прехвърляне на данни от твърдия диск, за да ВЪТРЕШЕН външен твърд диск. XPC465 Дискове & сменяемите носители 1 3 Март 2009 06:46
Външен твърд диск за OS X & съхранение? 4D (Fordy (Форд) Оли Дискове & сменяемите носители 1 23ти септември 2008 09:00
Външен твърд диск thwapy Дискове & сменяемите носители 1 27 Дек 2007 11:42
Къде мога да купя външен твърд диск ken979 Дискове & сменяемите носители 1 13 Авг 2007 17:11
Най-добър външен твърд диск thwapy Дискове & сменяемите носители 3 19 Юни 2007 11:39
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc