menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Drives & Removable Media

Register

Doporučení pro externí pevný disk skladování

Reply

Thread Nástroje
Old 11.února 2008, 00:19
Člen Skupina

Default Doporučení pro externí pevný disk skladování

ahoj kluci,

Já koukám koupit externí pevný disk pro ukládání.
Chtěl bych alespoň 500 GB (by šťastně získat větší v případě, že hodnota za peníze bylo lepší) a že by možná rád FireWire / ESATA, ale pouze USB bude stačit, pokud existuje velký rozdíl v ceně (a to s usb je nezbytné, protože jeden z mých PC pouze USB, není FW / ESATA)

Chtěl bych kvalitní, ale také dobré třesku na můj doláč.

Myslel jsem, že možná Western Digital mybook nebo Seagate, ale bude uvažovat o lepší alternativy. Co byste doporučit?

Také, já nejsem jistý, protože jsem nikdy neměl jedno, že je možné se dostat ten, který získá sílu z PC, nebo bude muset být zapojen ve zvlášť pro elektrárny?

Děkuji za jakékoliv poznatky.

Buchanan
Old 12. února 2008, 02:43
Člen Skupina

má někdo koupené nebo používány po určitou dobu, externí pevný disk o kapacitě 500 GB + které myslel, že je opravdu dobrá, a doporučí, nebo byli zklamáni a že by ne?

kdokoliv mít preferovanou značku nebo model, který se provádí pro ně lepší, než ostatní pevné disky?

co určitě vyhnout?

někdo víte, co myslím o výkonu (z PC nebo potřebuje vlastní plug)?

WD mybook lepší než ostatní pevné disky WD nebo Seagate?

kvalitu a životnost? cena?

Co by nemělo i koupit?

na zdraví
Old 12.února 2008, 03:14
Dárce Skupina

Jsem používal 400gigabajt Seagate za cca 6-9 měsíce bez větších problémů.
I koupil Krytí (USB2 & Firewire) odděleně a přidala vlastní jednotku. Tímto způsobem se dostanete na výběr nejnovějších spec disk, nejlépe s rychlostí / cache.

Osobně bych se zabránilo externí disk, který táhne moc z USB portu, pokud to bude dát drén na vašem PSU, a pokud je to již napne, může způsobit velké problémy.

Co se týče značky, mnoha lidových skrze WD Seagate a další, ale na konci dne je to osobní volba. Byl bych rád, buď.

HTH

Můj systém: Domů Kompiluje

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dvou Core 5200 + 2.60GHz
Základní deska:
Asus M2V Rev 1.
Paměť RAM:
4 GB (3,25gigabajt viditelné)
Grafické karty (s):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Zvuková karta:
5,1 Reatek On-rada
Pevný disk (y):
250 GB SATA & 400GB SATA
Optická mechanika (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Sklad / 550w Tichý
Chlazení:
Sklad
Síť / Internet:
10/100 Nic / 20MB Panny Cable
Monitor (s):
Fujitsu Siemens 22 "TFT ZS
Operační systém (y):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 12.února 2008, 03:18
Dárce Skupina

Měl jsem dodal, že si můžete koupit USB2 Oplocení do domu SATA disky stejně a pokud máte ESATA zásuvka na vaše pole, to je jiná alternativa.
Old 12.února 2008, 03:24
Člen Skupina

phil díky, já opravdu chtěl, na které se je to moc z PC, ale i proč, že by nebylo výhodné, fandí
Old 12.února 2008, 04:10
Dárce Skupina

Vítejte .... rád, že to pomohlo
Old 12.února 2008, 04:20
Člen Skupina

jedním z důvodů i tento disk, je potřeba, protože můj iPod, který mohu použít pro skladování je naformátovaný ve FAT32 (nebo tak něco), a já nemohu si velké soubory na ní tak i třeba řídit se v ntfs.

jak obvykle přicházejí naformátovaný, a pokud je i zakoupit a tuku, lze i zformátovat na NTFS?

díky
Old 12.února 2008, 07:01
Dárce Skupina

Mnoho hotové jednotky budou formátovány ve FAT32, ale je to snadno napravit.
Jen přeformátujete ji pomocí Ovládací panely / Správa počítače / Správa disků nebo převést jej příkazem:
CONVERT C: / FS: NTFS
z příkazového řádku. Pochopitelně budete muset nahradit C se písmeno přiřazené vaší USB jednotky.
Old 13.února 2008, 02:23
Člen Skupina

sladké díky phil, nikdy jsem věděl, jak to udělat
Old 13.února 2008, 04:43
Dárce Skupina

Velká pro USB klíčenky, velmi špatné pro iPod, pokud se vám líbí bricking to, phil. I nebudou převádět jakékoli hudební přehrávač na pevný disk na žádné jiné podobě, než továrna na specifikaci.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. "

Můj systém: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Základní deska:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Paměť RAM:
2GB Patriot Extreme Výkon
Grafické karty (s):
PNY 8800GTS 320mb
Zvuková karta:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Pevný disk (y):
80 GB + 500 GB
Optická mechanika (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Chlazení:
4x 120 mm Yate Loon-top + 200 mm
Síť / Internet:
Qwest
Monitor (s):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operační systém (y):
Windows XP + 7
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Přenos dat z interní pevný disk do externího pevného disku. XPC465 Drives & Removable Media 1 3. března 2009 06:46
Externí pevný disk pro OS X a skladování? 4D (Fordy (Ford) Ollie Drives & Removable Media 1 23. Září 2008 09:00
Externí pevný disk thwapy Drives & Removable Media 1 27. prosinec 2007 11:42
Kde mohu koupit externí pevný disk ken979 Drives & Removable Media 1 13. srpen 2007 17:11
Nejlepší Externí pevný disk thwapy Drives & Removable Media 3 19. června 2007 11:39
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.