![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| ahoj kluci, Já koukám koupit externí pevný disk pro ukládání. Chtěl bych alespoň 500 GB (by šťastně získat větší v případě, že hodnota za peníze bylo lepší) a že by možná rád FireWire / ESATA, ale pouze USB bude stačit, pokud existuje velký rozdíl v ceně (a to s usb je nezbytné, protože jeden z mých PC pouze USB, není FW / ESATA) Chtěl bych kvalitní, ale také dobré třesku na můj doláč. Myslel jsem, že možná Western Digital mybook nebo Seagate, ale bude uvažovat o lepší alternativy. Co byste doporučit? Také, já nejsem jistý, protože jsem nikdy neměl jedno, že je možné se dostat ten, který získá sílu z PC, nebo bude muset být zapojen ve zvlášť pro elektrárny? Děkuji za jakékoliv poznatky. Buchanan |
|
| |||
| |||
| má někdo koupené nebo používány po určitou dobu, externí pevný disk o kapacitě 500 GB + které myslel, že je opravdu dobrá, a doporučí, nebo byli zklamáni a že by ne? kdokoliv mít preferovanou značku nebo model, který se provádí pro ně lepší, než ostatní pevné disky? co určitě vyhnout? někdo víte, co myslím o výkonu (z PC nebo potřebuje vlastní plug)? WD mybook lepší než ostatní pevné disky WD nebo Seagate? kvalitu a životnost? cena? Co by nemělo i koupit? na zdraví |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jsem používal 400gigabajt Seagate za cca 6-9 měsíce bez větších problémů.
I koupil Krytí (USB2 & Firewire) odděleně a přidala vlastní jednotku. Tímto způsobem se dostanete na výběr nejnovějších spec disk, nejlépe s rychlostí / cache. Osobně bych se zabránilo externí disk, který táhne moc z USB portu, pokud to bude dát drén na vašem PSU, a pokud je to již napne, může způsobit velké problémy. Co se týče značky, mnoha lidových skrze WD Seagate a další, ale na konci dne je to osobní volba. Byl bych rád, buď. HTH Můj systém: Domů Kompiluje
|
|
| |||
| |||
| Měl jsem dodal, že si můžete koupit USB2 Oplocení do domu SATA disky stejně a pokud máte ESATA zásuvka na vaše pole, to je jiná alternativa. |
|
| |||
| |||
| phil díky, já opravdu chtěl, na které se je to moc z PC, ale i proč, že by nebylo výhodné, fandí |
|
| |||
| |||
| Vítejte .... rád, že to pomohlo |
|
| |||
| |||
| jedním z důvodů i tento disk, je potřeba, protože můj iPod, který mohu použít pro skladování je naformátovaný ve FAT32 (nebo tak něco), a já nemohu si velké soubory na ní tak i třeba řídit se v ntfs. jak obvykle přicházejí naformátovaný, a pokud je i zakoupit a tuku, lze i zformátovat na NTFS? díky |
|
| |||
| |||
| Mnoho hotové jednotky budou formátovány ve FAT32, ale je to snadno napravit. Jen přeformátujete ji pomocí Ovládací panely / Správa počítače / Správa disků nebo převést jej příkazem: CONVERT C: / FS: NTFS z příkazového řádku. Pochopitelně budete muset nahradit C se písmeno přiřazené vaší USB jednotky. |
|
| |||
| |||
| sladké díky phil, nikdy jsem věděl, jak to udělat |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Velká pro USB klíčenky, velmi špatné pro iPod, pokud se vám líbí bricking to, phil. I nebudou převádět jakékoli hudební přehrávač na pevný disk na žádné jiné podobě, než továrna na specifikaci.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Přenos dat z interní pevný disk do externího pevného disku. | XPC465 | Drives & Removable Media | 1 | 3. března 2009 06:46 |
| Externí pevný disk pro OS X a skladování? | 4D (Fordy (Ford) Ollie | Drives & Removable Media | 1 | 23. Září 2008 09:00 |
| Externí pevný disk | thwapy | Drives & Removable Media | 1 | 27. prosinec 2007 11:42 |
| Kde mohu koupit externí pevný disk | ken979 | Drives & Removable Media | 1 | 13. srpen 2007 17:11 |
| Nejlepší Externí pevný disk | thwapy | Drives & Removable Media | 3 | 19. června 2007 11:39 |
| Thread Nástroje | |
| |