![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| hello guys, Ψάχνω να αγοράσω έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο για αποθήκευση. Θα ήθελα τουλάχιστον 500GB (ευτυχώς θα αποκτήσετε μεγαλύτερο αν η αξία για τα χρήματα ήταν καλύτερη) και θα ήθελε ίσως FireWire / USB esata αλλά θα αρκεί μόνο αν υπάρχει μεγάλη διαφορά στην τιμή (και έχοντας usb είναι απαραίτητη ως ένα από μου pc της έχει μόνο usb, δεν FW / esata) Θέλω καλή ποιότητα, αλλά και καλή bang for my buck. Σκεφτόμουν ίσως Western Digital mybook ή Seagate, αλλά θα θεωρούν καλύτερες εναλλακτικές λύσεις. τι θα συνιστούσατε; Επίσης, δεν είμαι σίγουρος γιατί δεν είχαν ποτέ ένα, είναι δυνατόν να γίνεται μία ενέργεια που γίνεται από τον υπολογιστή ή θα πρέπει να συνδεθεί ξεχωριστά για την εξουσία; ευχαριστώ πολύ για κάθε εικόνα. Buchanan |
|
| |||
| |||
| έχει κανείς ποτέ αγοράζονται ή χρησιμοποιούνται σε μια χρονική περίοδο, έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο των 500GB + ικανότητας σκέψης που ήταν πραγματικά καλή και θα συστήσει, ή να ήταν απογοητευμένος με και δεν θα; όποιος έχει μια προτιμώμενη μάρκα ή μοντέλο που έχει εμφανιστεί καλύτερη από ό, τι για τους άλλους σκληρούς δίσκους; σίγουρα κάτι για να αποφευχθεί; όποιος ξέρει τι εννοώ σχετικά με την ισχύ (από υπολογιστή ή χρειάζεται δική πρίζα); WD mybook καλύτερα από άλλους σκληρούς δίσκους WD ή Seagate; ποιότητα και την αντοχή; τιμή; αυτό δεν θα πρέπει να αγοράσω; εις υγεία |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Έχω χρησιμοποιήσει ένα 400gb Seagate για περίπου 6-9 μήνες χωρίς σημαντικά προβλήματα.
Αγόρασα το Περίβλημα (USB2 & Firewire) χωριστά και πρόσθεσε το δικό μου δίσκο. Με αυτόν τον τρόπο θα έχετε να επιλέξετε την τελευταία spec οδήγησης, με τη βέλτιστη ταχύτητα / cache. Προσωπικά θα ήθελα να αποφευχθεί οποιαδήποτε εξωτερική μονάδα δίσκου, που τραβά ρεύμα από τη θύρα USB, καθώς αυτό θα θέσει για σας εγκεφάλων PSU και αν είναι ήδη τεντωμένα, μπορεί να προκαλέσει σημαντικά προβλήματα. Όσον αφορά το εμπορικό σήμα, πολλά λαϊκά ορκίζονται από WD και Seagate άλλους, αλλά στο τέλος της ημέρας είναι μια προσωπική επιλογή. Θα ήμουν ευχαριστημένος με δύο. HTH Το σύστημά μου: Αρχική Κατασκευάστηκε
|
|
| |||
| |||
| Θα έπρεπε να προστεθεί ότι μπορεί κανείς να αγοράσει USB2 θερμοκρασίας σε δίσκους SATA όπως το σπίτι καλά και αν έχετε ESATA υποδοχή σε κουτί σας, αυτό είναι μια άλλη εναλλακτική λύση. |
|
| |||
| |||
| Phil χάρη, πραγματικά ήθελαν την οποία πήρε την εξουσία από τον υπολογιστή, αλλά γιατί βλέπω ότι δεν θα ήταν συμφέρουσα, cheers |
|
| |||
| |||
| Είσαι ευπρόσδεκτη .... Χάρηκα που βοήθησαν |
|
| |||
| |||
| ένας από τους λόγους είναι ανάγκη αυτό το δίσκο επειδή μου ipod που χρησιμοποιώ για αποθήκευση είναι διαμορφωμένη σε fat32 (ή κάτι τέτοιο), και δεν μπορώ να τίθενται μεγάλα αρχεία σε αυτό, λοιπόν, η μονάδα πρέπει να είναι σε ntfs. πώς έρχονται συνήθως διαμορφωμένη, και αν πάρω ένα και το λίπος, θα ήθελα να διαμορφώσετε ntfs; ευχαριστώ |
|
| |||
| |||
| Πολλές μονάδες έτοιμες θα έρθει διαμορφωμένη σε FAT32, αλλά αυτό είναι εύκολα. Ακριβώς αυτό ξανά, χρησιμοποιώντας τον Πίνακα Ελέγχου / Computer Management / Disk Management ή να το μετατρέψει, πληκτρολογώντας: CONVERT C: / FS: NTFS από μια γραμμή εντολών. Προφανώς θα χρειαστεί να υποκαταστήσει C με το γράμμα που το USB drive. |
|
| |||
| |||
| γλυκό χάρη Phil, ποτέ δεν ήξερε πώς να το κάνουμε αυτό |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Μεγάλη για ένα USB stick, πολύ κακό για ένα iPod αν δεν ήθελε bricking αυτό, Phil. Δεν θα μετατρέψει οποιοδήποτε πρόγραμμα αναπαραγωγής μουσικής του σκληρού δίσκου σε οποιαδήποτε μορφή, εκτός από το εργοστάσιο της συγγραφής.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Μεταφορά δεδομένων από ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ να EXTERNAL Hard Drive Hard Drive. | XPC465 | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 1 | 3η Μαρ 2009 06:46 |
| Εξωτερικό σκληρό δίσκο για OS X & Αποθήκευση; | 4D (Fordy (Ford) Ollie | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 1 | 23η Σεπ 2008 09:00 |
| Εξωτερικός Σκληρός Δίσκος | thwapy | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 1 | 27 Δεκ. 2007 11:42 |
| Πού μπορώ να αγοράσω έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο | ken979 | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 1 | 13 Αυγ 2007 17:11 |
| Best Εξωτερικός Σκληρός Δίσκος | thwapy | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 3 | 19 Ιουν 2007 11:39 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |