manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Drives & Izmjenjivi mediji

Register

Preporuke za vanjski tvrdi disk za pohranu

Reply

Thread Tools
Old 11 veljača 2008, 00:19
Member Group

Default Preporuke za vanjski tvrdi disk za pohranu

Pozdrav momci,

Ja sam obličje to kupiti vanjski hard disk za pohranu.
Htjela bih barem 500gb (sretno bi dobili veći ako je vrijednost za novac bio bolji), te bi možda kao FireWire / USB esata ali bi samo ako postoji dovoljno je velika razlika u cijeni (i to nakon što je bitno usb kao jedan od mojih PC ima samo USB, FW ne / esata)

Htjela bih dobre kvalitete, ali i dobre prasak za moj mužjak.

sam mislio možda zapadnom digitalni ili mybook SEAGATE, ali bolje bi razmisliti o alternativama. Što biste preporučili?

Također, nisam siguran, jer ja nikada nisu imali jednu, da li je moguće da se onaj koji dobiva struju iz računala ili će to moraju biti priključeni na struju odvojeno za vlast?

Mnogobrojan hvala za bilo kakav uvid.

Buchanan
Old 12. veljača 2008, 02:43
Member Group

ima itko ikada kupili ili koristiti u određenom vremenskom periodu, vanjski hard disk od 500gb + kapaciteta koje oni mislili je stvarno dobar, i koje bi preporučili, ili su bili razočarani i ne bi?

bilo tko imati željene marke ili modela koji se izvodi bolje od ostalih za njih tvrde diskove?

ništa definitivno izbjegavati?

bilo tko znati što ja mislim o moći (iz vlastite potrebe ili pc čep)?

WD mybook bolji od drugih WD tvrde diskove ili SEAGATE?

kvalitete i trajnosti? cijena?

ono što ja ne bi trebao kupiti?

živjeli
Old 12 veljača 2008, 03:14
Donatorska Grupa

Ja sam koristio SEAGATE 400gb za oko 6-9 mjeseci, bez ikakvih većih problema.
I kupili Enclosure (USB2 & Firewire) zasebno i dodao svoje pogon. Na taj način dobivate izabrati najnovije spec. pogon s najboljim brzina / cache.

Osobno bih izbjegao vanjski disk, koji pulls snage iz USB porta, kao što će to staviti na vaš izlučivalo PSU i ako je ona već nategnut, svibanj izazvati velike probleme.

Što se branda mnogim narodnim zaklinji WD SEAGATE i drugima, ali su na kraju dana to je osobni izbor. Ja bih bio sretan sa bilo.

HTH

My System: Početna Build

Procesor (i):
64 x 2 AMD Dual Core 5200 + 2.60GHz
Matične ploče:
Asus M2V Rev 1.
RAM memorija:
4GB (3.25gb vidljivo)
Grafička kartica (e):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Sound Card:
5,1 Reatek On-Board
Tvrdi disk (i):
250 GB SATA & 400gb SATA
Optički pogon (e):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Stock / 550w Nečujni
Hlađenje:
Stock
Network / Internet:
10/100 NIC / 20MB Djevice Cable
Monitor (e):
Fujitsu Siemens 22 "TFT BILA
Operacijski sustav (e):
X32/Windows 7 Vista Ultimate x64
Old 12 veljača 2008, 03:18
Donatorska Grupa

I dodao da bi trebali imati, možete kupiti kuću USB2 enclosures da SATA diskovi kao i ako imate ESATA socket na vaš box, to je još jedna alternativa.
Old 12 veljača 2008, 03:24
Member Group

phil hvala, zaista želio na koji je to snaga iz pc ali vidim zašto to ne bi bio povoljan, klicati
Old 12 veljača 2008, 04:10
Donatorska Grupa

You're welcome .... drago mi je to pomoglo
Old 12 veljača 2008, 04:20
Member Group

jedan od razloga zašto mi je potreban ovaj pogon je zato što moj ipod koristim za skladištenje formatira u FAT32 (ili nešto), a ja ne mogu staviti velike slike na njemu, pa mi je potrebno voziti se u NTFS.

Kako one obično dolazi formatiran, a ako ja kupiti i njegovih masti, mogu li ga u NTFS formatu?

hvala
Old 12 veljača 2008, 07:01
Donatorska Grupa

Mnogi konfekcijski jedinica dolazi formatiran u FAT32, ali to je lako ispraviti.
Samo reformatizovati ga, koristeći Control Panel / Computer Management / Disk Management ili ga pretvorili utipkajući:
Convert C: / FS: NTFS
iz naredbenog retka. Očito, trebat će vam da se zamjena C uz slovo pogona dodijeljena u vaš USB drive.
Old 13 veljača 2008, 02:23
Member Group

phil slatka hvala, nisam znao kako to učiniti
Old 13 veljača 2008, 04:43
Donatorska Grupa

Odličan za USB stick, veoma loše za iPod, osim ako vam se sviđa bricking ga, phil. Ne bih pretvoriti bilo koji music player's hard disk na bilo koji drugi format nego fabrike specifikaciji.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. "

My System: 日夏子

Procesor (i):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Matične ploče:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM memorija:
2GB Patriot Extreme Performance
Grafička kartica (e):
PNY 8800GTS 320MB
Sound Card:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Tvrdi disk (i):
80GB + 500GB
Optički pogon (e):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Hlađenje:
4x-120mm Yate šunjalo + 200mm top
Network / Internet:
Qwest
Monitor (e):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operacijski sustav (e):
Windows XP + 7
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Prijenos podataka s tvrdog diska na UNUTARNJI VANJSKI Hard Drive. XPC465 Drives & Izmjenjivi mediji 1 3. ožujak 2009 06:46
Vanjski tvrdi disk za OS X & Storage? 4D (Fordy (Ford) Ollie Drives & Izmjenjivi mediji 1 23. Ruj 2008 09:00
External Hard Drive thwapy Drives & Izmjenjivi mediji 1 27. prosinac 2007 11:42
Gdje mogu kupiti vanjski hard disk ken979 Drives & Izmjenjivi mediji 1 13. kolovoz 2007 17:11
Best External Hard Drive thwapy Drives & Izmjenjivi mediji 3 19. lipnja 2007 11:39
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.