![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Helló srácok, Azt várom, hogy vásároljon egy külső merevlemezt a tárolásra. Szeretnék legalább 500GB (boldogan kap nagyobb lenne, ha az ár-érték arány jobb volt), és lehet, mint a FireWire / eSATA USB de csak elegendő, ha van egy nagy különbség az árak (és miután USB elengedhetetlen egyik én számítógép csak USB, nem fw / eSATA) Szeretnék jó minőségű, de szintén jó bang mert Buck. Arra gondoltam, talán Western Digital vagy Seagate mybook, de úgy jobb alternatíva. Mit javasol? is, nem vagyok biztos benne, mert még soha nem volt egy, lehetséges, hogy egy hatalom lesz, amely a PC-ről, vagy meg kell külön-külön be kell zárni a hatalmat? Köszönet minden betekintést. Buchanan |
|
| |||
| |||
| azt bárki valaha vásárolt használt vagy egy meghatározott időszak alatt, egy külső merevlemezt a + 500GB kapacitású, amelyek úgy gondolták, tényleg jó, és azt ajánlja, vagy azok csalódni, és nem? akárki volna egy preferált márka vagy modell, amely jobban teljesített, mint az egyéb merevlemezek? valami véglegesen elkerülni? anyone know what I mean a hatalomról (a PC-hez vagy a saját igényeinek dugó)? WD mybook jobb, mint a másik WD merevlemezek vagy a Seagate? a minőség és a tartósság? ár? mit ne vásároljon? egészségére |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Már használt 400gb Seagate körülbelül 6-9 hónapig minden jelentősebb problémák.
Én megvásárolta a Enclosure (USB2 és Firewire) külön-külön, és hozzátette a saját meghajtóra. Így lesz, hogy megválasszák a legutóbbi spec meghajtó, a legjobb sebesség / cache. Személy szerint azt ne külső meghajtó, hogy a hatalom húzza az USB portot, mivel ezzel meríti ki a tápegység, és ha már kitágult, okozhat súlyos problémákat. A márka, sok népi esküszik WD Seagate és mások, de a nap végén ez egy személyes választás. Szívesen sem. HTH My System: Home Testfelépítés
|
|
| |||
| |||
| Azt is hozzátette, hogy lehet vásárolni USB2 Víztestek House SATA meghajtókat is, és ha van egy eSATA aljzat be a mezőbe, ez egy másik alternatíva. |
|
| |||
| |||
| thanks phil, én igazán akartam, amikor vette a hatalmat a pc, de úgy látom, hogy miért nem lenne előnyös, cheers |
|
| |||
| |||
| Szívesen .... örülök, hogy segített |
|
| |||
| |||
| egyik oka van szükség ezen a meghajtó mert ipod amit használni tárolás formázott FAT32 (vagy valami), és nem lehet nagy fájlokat így szükségem van a meghajtó is ntfs. Hogyan jön rendesen formázni, és ha veszek egyet, és a zsírt, tudom, hogy az NTFS formátum? köszönöm |
|
| |||
| |||
| Sok kész egységeket fog formázott FAT32, de ez könnyen orvosolható. Csak meg újra, a Control Panel / Számítógép-kezelés / Lemezkezelés vagy átalakítani, hogy beírja: CONVERT C: / FS: NTFS a parancssorba. Természetesen szükség lesz arra, hogy a C-meghajtó betűjelét hozzá egy USB-meghajtót. |
|
| |||
| |||
| édes köszönet phil, én soha nem tudtam, hogyan kell csinálni |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nagy USB Stick, nagyon rossz az iPod, ha úgy tetszik bricking azt, Phil. Én nem konvertálni a zenelejátszó merevlemez bármely más formában, mint a gyár előírásoknak.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. My System: 日夏子
|