![]() |
|
| |||
| |||
| שלום חבר 'ה, אני מסתכל לקנות כונן קשיח חיצוני לאחסון. הייתי רוצה לפחות 500gb (היו מקבלים בשמחה גדולה אם הערך של הכסף היה טוב יותר) וגם אולי היה כמו FireWire / USB esata אבל היה להגיע רק אם יש הבדל גדול במחיר (וזה צורך חיוני USB כאחד שלי PC's USB בלבד, ולא Fw / esata) אני רוצה באיכות טובה אבל גם טובה לחבוט שלי באק. חשבתי אולי Western Digital mybook או seagate, אבל היה טוב יותר לשקול חלופות. מה היית ממליץ? כמו כן, אני לא בטוח כי מעולם לא היה כזה, האם אפשר לקבל אחד אשר יקבל את הכוח של המחשב, או האם זה צריך להיות פקוק בתוך בנפרד עבור צריכת החשמל? הרבה תודה על כל תובנה. buchanan |
|
| |||
| |||
| מישהו אי פעם לרכוש או בשימוש על פני תקופה של זמן, כונן קשיח חיצוני של 500gb + יכולת אשר הם חשבו היה ממש טוב ממליץ, או שהם היו מאוכזבים עם לא? מישהו צריך מועדפת המותג או מודל אשר ביצעו טוב יותר עבורם מאשר אחרים כוננים קשיחים? דבר כדי למנוע בהחלט? מישהו יודע למה אני מתכוון לגבי הכוח (מ-PC או צרכים משלו תוסף)? WD mybook טוב יותר מאשר אחרים כוננים קשיחים WD או seagate? האיכות עמידות? המחיר? מה לא אני צריך לקנות? לחיים |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אני השתמשתי של 400gb Seagate עבור בסביבות 6-9 חודשים ללא כל בעיות מרכזיות.
אני לרכוש את קרפיף (USB2 & FireWire) בנפרד הוסיף הכונן שלי. ככה אתה מקבל את המידע העדכני ביותר על מנת לבחור spec הכונן, עם מיטב Speed / מטמון. באופן אישי אני מעוניין להימנע מכל כונן חיצוני, אשר מושך את כוחו מ יציאת USB, זה יהיה כמו לשים נקיזה שלך PSU ואם כבר נמתח, עלול לגרום לבעיות הגדולות. באשר המותג, על ידי רבים העממית נשבע WD Seagate ואחרים, אבל בסוף היום היא בחירה אישית. הייתי שמח להיות עם אחת. HTH המערכת שלי: בניית הבית
|
|
| |||
| |||
| הייתי צריך הוסיף כי ניתן לקנות USB2 Enclosures הבית כונני SATA גם ואם יש לך חור ESATA על התיבה שלך, זו היא אלטרנטיבה אחרת. |
|
| |||
| |||
| Thanks Phil, אני באמת רוצה שבו לקחו אותו מן הכוח של המחשב, אך אני רואה למה זה לא יהיה advantageous, הידד |
|
| |||
| |||
| אתה מוזמן .... שמח שזה עזר |
|
| |||
| |||
| אחת הסיבות שאני צריך את זה כי הוא הכונן שלי ipod בה אני משתמש עבור אחסון מאותחל ב-FAT32 (או משהו), ואני לא יכול לשים עליו קבצים גדולים אז אני צריך את הכונן כדי להיות ב-NTFS. איך הם בדרך כלל מגיעים בפורמט, ואם אני קונה אחד ועל שומן, אפשר לאתחל את זה ל-NTFS? תודה |
|
| |||
| |||
| רבים מוכנים שנעשו יחידות יגיע לעיצוב ב-FAT32, אבל זה בקלות remedied. פשוט לאתחל מחדש את זה, באמצעות לוח הבקרה / ניהול מחשב / ניהול דיסקים או להמיר את זה על ידי הקלדת: Convert C: / FS: NTFS משורת הפקודה. כנראה תצטרך להחליף את כונן C עם מכתב שהוקצתה לכונן USB שלך. |
|
| |||
| |||
| Thanks Phil מתוק, אני לא יודע איך לעשות את זה |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| יופי של כבל USB מקל, רע מאוד עבור iPod bricking אלא אם אתה אוהב את זה, פיל. לא הייתי להמיר בכל נגן של הדיסק הקשיח לכל פורמט אחר מאשר את המפרט של המפעל.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| העברת נתונים מ פנימית קשה לנסוע כונן קשיח חיצוני. | XPC465 | כוננים & נשלפת | 1 | 3rd מרץ 2009 06:46 |
| כונן קשיח חיצוני עבור OS X & מחסן? | 4d (Fordy (פורד) אולי | כוננים & נשלפת | 1 | 23 ספטמבר 2008 09:00 |
| כונן קשיח חיצוני | thwapy | כוננים & נשלפת | 1 | -27 דצמבר 2007 11:42 |
| איפה אני יכול לקנות כונן קשיח חיצוני | ken979 | כוננים & נשלפת | 1 | 13 אוגוסט 2007 17:11 |
| Best כונן קשיח חיצוני | thwapy | כוננים & נשלפת | 3 | 19th יוני 2007 11:39 |
| שרשרת כלים | |
| |