![]() |
|
|||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
|
|
Temos įrankiai |
|
|
|||
|
|||
|
Hello guys,
Aš ieškau pirkti išorinį kietąjį diską saugojimui. Norėčiau bent 500GB (būtų laimingai gauti daugiau jei pinigų vertė buvo geresnis) ir tai gal kaip ir FireWire / eSATA o USB tik pakaktų, jei yra didelis skirtumas kaina (ir turintys USB yra būtina, nes vienas iš mano PC turi tik USB, ne FW / eSATA) Norėčiau geros kokybės, bet taip pat geras bang for my buck. Aš galvojau gal Western Digital mybook ar Seagate, bet būtų geriau apsvarstyti alternatyvas. Ką galėtumėte rekomenduoti? Be to, aš nesu tikras, nes aš niekada nebuvo viena, tai galima gauti, kuri gauna energijos iš kompiuterio ar jis turi būti prijungtas atskirai galia? labai ačiū už supratimą. Buchanan |
|
|
|||
|
|||
|
Ar kas nors yra perkamos ar naudojamos per laikotarpį, išorinį kietąjį diską 500gb + pajėgumai, kuriuos jos mintis buvo tikrai gera ir rekomenduotų, ar jie buvo nusivylęs ir nenorėjo?
kas turite pageidaujamą markės ar modelio, kuris atliko geriau jiems, nei kitų kietų diskų? nieko visiškai išvengti? nors žino, ką turiu galvoje apie galią (iš kompiuterio arba prijunkite savo poreikius)? DD mybook geriau nei kiti WD kietuosius diskus ar Seagate? kokybę ir ilgaamžiškumą? kaina? Ką reikėtų ne pirkti? į sveikatą |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Aš naudojau Seagate 400GB maždaug 6-9 mėnesius be jokių didelių problemų.
I purchased Enclosure (USB2 ir Firewire) atskirai ir pridedamas savo diską. Tokiu būdu jūs gaunate galimybę pasirinkti vėliau spec vairuoti, geriausia greitis / cache. Asmeniškai man būtų išvengta bet kokio išorinio disko, kuris pritraukia energiją iš USB, nes tai sukurs nutekėjimo savo PSU, jei jis jau ištemptas, gali sukelti didelių problemų. Dėl prekės ženklo, daug liaudies prisiekiu WD Seagate ir kiti, bet ne nuo tos dienos, tai asmeninis pasirinkimas, pabaigos. Aš mielai su kitais. HTH Mano sistema: Pagrindinis Modifikacija
|
|
|
|||
|
|||
|
Man reikia pridurti, kad jūs galite nusipirkti USB2 Korpusai į namus SATA, taip pat ir jeigu turite ESATA jungtis savo laukelį, tai kita alternatyva.
|
|
|
|||
|
|||
|
Thanks Phil, aš tikrai norėjo, kai jį paėmė galia nuo kompiuterio, bet matau, kodėl tai nebūtų naudinga, cheers
|
|
|
|||
|
|||
|
You're welcome .... džiaugiuosi, kad padėjo
|
|
|
|||
|
|||
|
viena iš priežasčių, kodėl man reikia vairuoti tai, nes mano iPod, kurie naudoti, saugoti yra suformatuotas FAT32 (ar kažką), o aš negaliu įdėti didelius failus dėl to, kad man reikia vairuoti būti NTFS.
Kaip jie paprastai ateina suformatuotas, ir jei galiu nusipirkti vieną ir jo riebalų, galiu formatuoti failų sistemą į NTFS? ačiū |
|
|
|||
|
|||
|
Daugelis gatavų mazgų bus suformatuotas FAT32, bet tai galima lengvai ištaisyti.
Tiesiog suformatuoti jį naudojant Valdymo skydas / Computer Management / Disk Management "arba konvertuoti jį įvesdami: Convert C: / FS: NTFS iš komandų eilutės. Žinoma, jums reikės pakeisti C disko raidę priskirtas jūsų USB diską. |
|
|
|||
|
|||
|
Saldūs Thanks Phil, aš niekada nežinojo, kaip tai daryti
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Puikus USB, labai blogai iPod nebent jums patinka bricking tai, Phil. Aš nenoriu konvertuoti bet muzikos grotuvo kietajame diske, kad bet kokia forma, išskyrus gamyklos specifikacija.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. "
Mano sistema: 日夏子
|