![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| salut baieti, I-am căutat să cumpăr un hard disc extern pentru depozitare. Mi-ar plăcea cel puţin 500GB (fericit ar obţine mai mare în cazul în care valoarea pentru bani a fost mai bine) şi poate că ar dori firewire / USB eSATA dar numai ar fi suficientă în cazul în care există o mare diferenţă de preţ (şi având USB este esenţial ca unul de meu PC-ul este doar a USB, nu Fw / eSATA) Aş dori de bună calitate, dar şi pentru buna bang meu dolar. Mă gândeam western digital mybook sau la mare, dar ar considera mai bun alternative. Ce aţi recomanda? de asemenea, nu sunt sigur pentru că nu am mai avut unul, este posibil pentru a obţine o putere care devine de la PC sau va trebui să fie conectat la priză separat pentru putere? mulţumesc mult pentru orice carte de vizita. Buchanan |
|
| |||
| |||
| cineva a cumpărat sau utilizate într-o perioadă de timp, un hard-disk extern de 500GB + capacitate care au crezut că a fost foarte bine şi-ar recomanda, sau au fost dezamăgit şi nu ar fi? oricine are un preferat de brand sau model care a realizat mai bine pentru ei decât în alte unităţi de hard disk? nimic pentru a evita categoric? oricine ştie ce vreau sa spun despre putere (de la PC sau nevoile proprii plug)? WD mybook mai bine decât alte WD hard disk-uri sau la mare? de calitate şi durabilitate? Preţul? ceea ce nu ar trebui să i cumpar? noroc |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Am folosit un Seagate 400GB pentru aproximativ 6-9 luni, fără nici o probleme majore.
Am cumpărat de îngrădire (USB2 & FireWire) separat şi se adaugă propria mea unitate. În acest fel, veţi obţine pentru a alege cele mai recente spec. unitate, cu cele mai bune de viteză / cache. Personal, aş evita orice unitate externă, care trage de putere de la portul USB, ca acest lucru va pune un tub de drenaj de pe PSU, iar daca acesta este deja intins, poate provoca probleme majore. Ca pentru a marca, de multe populare jur de WD şi Seagate alţii, dar la sfârşitul zilei este o alegere personală. Mi-ar fi mulţumit cu atât. HTH Sistemul meu: Home Build
|
|
| |||
| |||
| Ar fi trebuit sa a adăugat că puteţi cumpăra USB2 Incinte la casa SATA drive-şi, de asemenea, dacă aveţi un eSATA soclu de pe cutie, aceasta este o altă alternativă. |
|
| |||
| |||
| mersi Phil, am vrut pe care au luat-o de putere de la PC, dar am văzut că de ce nu ar fi avantajoasă, noroc |
|
| |||
| |||
| Va asteptam cu drag .... bucur ca a contribuit la |
|
| |||
| |||
| unul din motivele Am nevoie de acest disc este pentru că-mi iPod care i utiliza pentru stocare este formatat in FAT32 (sau ceva de genul asta), şi nu pot pune mare fişiere pe ea, aşa că am nevoie de unitate pentru a fi în ntfs. Cum au venit în mod normal, formatat, iar dacă o să cumpăr şi de grăsime, pot sa format la ntfs? mulţumesc |
|
| |||
| |||
| Multe gata făcute de unităţi vor veni în formatat FAT32, dar acest lucru este uşor remediate. Doar reformat-o, utilizând Panoul de control / Computer Management / Disk Management sau de ao transforma, tastând: Convert C: / FS: NTFS de la un prompt de comandă. Evident, va trebui să înlocuiţi C cu litera de unitate atribuită drive-ului USB. |
|
| |||
| |||
| dulce datorită Phil, Niciodata n-am stiut cum sa fac asta |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Marea pentru un stick USB, foarte rau pentru un iPod cu excepţia cazului în care vă place bricking acesta, Phil. Nu aş putea converti orice player de muzică de pe hard disk pentru orice format, altele decât fabricii caiet de sarcini.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " Sistemul meu: 日夏子
|
![]() |
|
| Marcaje |