menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Drives & Removable Media

Register

Odporúčanie pre externý pevný disk skladovanie

Reply

Thread Tools
Old 11.února 2008, 00:19
Člen Skupina

ahoj kluci,

Já koukám kúpiť externý pevný disk pre ukladanie.
Chtěl bych aspoň 500 GB (by šťastne získať väčšie v prípade, že hodnota za peniaze bolo lepšie) a že by možno rád FireWire / ESATA, ale iba USB bude stačiť, ak existuje veľký rozdiel v cene (a to s usb je nevyhnutné, pretože jeden z mojich PC len USB, nie je FW / ESATA)

Chtěl bych kvalitné, ale aj dobré tresku na môj Dolac.

Myslel som, že možná Western Digital MyBook alebo Seagate, ale bude uvažovať o lepšie alternatívy. Čo by ste odporučiť?

Aj, já nejsem jistý, pretože som nikdy nemal jedno, že je možné sa dostať ten, ktorý získa silu z PC, alebo bude musieť byť zapojený v osobitne pre elektrárne?

Ďakujem za akékoľvek poznatky.

Buchanan
Old 12. februára 2008, 02:43
Člen Skupina

má niekto nakúpené alebo používať po určitú dobu, externý pevný disk s kapacitou 500 GB + ktoré myslel, že je naozaj dobrá, a odporučí, alebo boli sklamaní a že by ne?

ktokoľvek mať uprednostňovanú značku alebo model, ktorý sa vykonáva pre nich lepšie, ako ostatné pevné disky?

čo určite vyhnúť?

niekto viete, čo myslím o výkone (z PC alebo potrebuje vlastné plug)?

WD MyBook lepšia ako ostatné pevné disky WD alebo Seagate?

kvalitu a životnosť? cena?

Čo by nemalo aj kúpiť?

na zdravie
Old 12.februára 2008, 03:14
Darcu Skupina

Jsem používal 400gigabajt Seagate za cca 6-9 mesiace bez väčších problémov.
I kúpil Krytie (USB2 & Firewire) oddelene a pridala vlastné jednotku. Týmto spôsobom sa dostanete na výber najnovších spec disk, najlepšie s rýchlosťou / cache.

Osobne by som sa zabránilo externý disk, ktorý ťahá moc z USB portu, ak to bude dať dren na vašom PSU, a ak je to už napne, môže spôsobiť veľké problémy.

Čo sa týka značky, mnohých ľudových skrz WD Seagate a ďalšie, ale na konci dňa je to osobná voľba. Bol by som rád, buď.

HTH

Môj systém: Domov Kompiluje

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dvou Core 5200 + 2.60GHz
Základná doska:
Asus M2V Rev 1.
Pamäť RAM:
4 GB (3,25 gigabajt viditeľné)
Grafické karty (s):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Zvuková karta:
5,1 Reatek On-rada
Pevný disk (y):
250 GB SATA & 400GB SATA
Optická mechanika (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Sklad / 550W Tichý
Chladenie:
Sklad
Sieť / Internet:
10/100 Nič / 20MB Panny Satelit
Monitor (s):
Fujitsu Siemens 22 "TFT ZS
Operačný systém (y):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 12.februára 2008, 03:18
Darcu Skupina

Mal som dodal, že si môžete kúpiť USB2 Oplocení do domu SATA disky rovnako a ak máte ESATA zásuvka na vaše pole, to je iná alternatíva.
Old 12.februára 2008, 03:24
Člen Skupina

phil vďaka, já naozaj chcel, na ktoré sa je to moc z PC, ale aj prečo, že by nebolo výhodné, fandí
Old 12.februára 2008, 04:10
Darcu Skupina

Vitajte .... rád, že to pomohlo
Old 12.februára 2008, 04:20
Člen Skupina

jedným z dôvodov aj tento disk, je potrebné, pretože môj iPod, ktorý môžem použiť na skladovanie je naformátovaný vo FAT32 (alebo tak niečo), a já nemôžem si veľké súbory na nej aj potrebné riadiť sa v ntfs.

ako zvyčajne prichádzajú naformátovaná, a ak je aj zakúpiť a tuku, možno aj formátovať na NTFS?

vďaka
Old 12.februára 2008, 07:01
Darcu Skupina

Mnohé hotové jednotky budú formátované vo FAT32, ale je to ľahko napraviť.
Len přeformátujete ju pomocou Ovládací panel / Správa počítača / Správa diskov alebo previesť ho príkazom:
CONVERT C: / FS: NTFS
z príkazového riadku. Pochopitelně budete musieť nahradiť C sa písmeno priradené vašej USB jednotky.
Old 13. februára 2008, 02:23
Člen Skupina

sladké vďaka phil, nikdy som vedel, ako to urobiť
Old 13. februára 2008, 04:43
Darcu Skupina

Veľká pre USB kľúčenky, veľmi zlé pre iPod, ak sa vám páči bricking to, phil. I nebudú prenášať akékoľvek hudobné prehrávač na pevný disk na žiadnej inej podobe, ako továreň na špecifikáciu.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. "

Môj systém: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01GHz
Základná doska:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Pamäť RAM:
2GB Patriot Extreme Výkon
Grafické karty (s):
PNY 8800GTS 320mb
Zvuková karta:
Sound Blaster XtremeGamer 7,1
Pevný disk (y):
80 GB + 500 GB
Optická mechanika (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W AeroCool zeroDBA
Chladenie:
4x 120 mm Yate Loon-top + 200 mm
Sieť / Internet:
Qwest
Monitor (s):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operačný systém (y):
Windows XP + 7
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.