![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| ahoj kluci, Já koukám kúpiť externý pevný disk pre ukladanie. Chtěl bych aspoň 500 GB (by šťastne získať väčšie v prípade, že hodnota za peniaze bolo lepšie) a že by možno rád FireWire / ESATA, ale iba USB bude stačiť, ak existuje veľký rozdiel v cene (a to s usb je nevyhnutné, pretože jeden z mojich PC len USB, nie je FW / ESATA) Chtěl bych kvalitné, ale aj dobré tresku na môj Dolac. Myslel som, že možná Western Digital MyBook alebo Seagate, ale bude uvažovať o lepšie alternatívy. Čo by ste odporučiť? Aj, já nejsem jistý, pretože som nikdy nemal jedno, že je možné sa dostať ten, ktorý získa silu z PC, alebo bude musieť byť zapojený v osobitne pre elektrárne? Ďakujem za akékoľvek poznatky. Buchanan |
|
| |||
| |||
| má niekto nakúpené alebo používať po určitú dobu, externý pevný disk s kapacitou 500 GB + ktoré myslel, že je naozaj dobrá, a odporučí, alebo boli sklamaní a že by ne? ktokoľvek mať uprednostňovanú značku alebo model, ktorý sa vykonáva pre nich lepšie, ako ostatné pevné disky? čo určite vyhnúť? niekto viete, čo myslím o výkone (z PC alebo potrebuje vlastné plug)? WD MyBook lepšia ako ostatné pevné disky WD alebo Seagate? kvalitu a životnosť? cena? Čo by nemalo aj kúpiť? na zdravie |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jsem používal 400gigabajt Seagate za cca 6-9 mesiace bez väčších problémov.
I kúpil Krytie (USB2 & Firewire) oddelene a pridala vlastné jednotku. Týmto spôsobom sa dostanete na výber najnovších spec disk, najlepšie s rýchlosťou / cache. Osobne by som sa zabránilo externý disk, ktorý ťahá moc z USB portu, ak to bude dať dren na vašom PSU, a ak je to už napne, môže spôsobiť veľké problémy. Čo sa týka značky, mnohých ľudových skrz WD Seagate a ďalšie, ale na konci dňa je to osobná voľba. Bol by som rád, buď. HTH Môj systém: Domov Kompiluje
|
|
| |||
| |||
| Mal som dodal, že si môžete kúpiť USB2 Oplocení do domu SATA disky rovnako a ak máte ESATA zásuvka na vaše pole, to je iná alternatíva. |
|
| |||
| |||
| phil vďaka, já naozaj chcel, na ktoré sa je to moc z PC, ale aj prečo, že by nebolo výhodné, fandí |
|
| |||
| |||
| Vitajte .... rád, že to pomohlo |
|
| |||
| |||
| jedným z dôvodov aj tento disk, je potrebné, pretože môj iPod, ktorý môžem použiť na skladovanie je naformátovaný vo FAT32 (alebo tak niečo), a já nemôžem si veľké súbory na nej aj potrebné riadiť sa v ntfs. ako zvyčajne prichádzajú naformátovaná, a ak je aj zakúpiť a tuku, možno aj formátovať na NTFS? vďaka |
|
| |||
| |||
| Mnohé hotové jednotky budú formátované vo FAT32, ale je to ľahko napraviť. Len přeformátujete ju pomocou Ovládací panel / Správa počítača / Správa diskov alebo previesť ho príkazom: CONVERT C: / FS: NTFS z príkazového riadku. Pochopitelně budete musieť nahradiť C sa písmeno priradené vašej USB jednotky. |
|
| |||
| |||
| sladké vďaka phil, nikdy som vedel, ako to urobiť |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Veľká pre USB kľúčenky, veľmi zlé pre iPod, ak sa vám páči bricking to, phil. I nebudú prenášať akékoľvek hudobné prehrávač na pevný disk na žiadnej inej podobe, ako továreň na špecifikáciu.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|