![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Поздрав момци, Ја сам хандсоме за купити вањски хард диск за складиштење. Хтела бих барем 500ГБ (сретно би добили већи ако је вредност за новац био бољи), те би можда као ФиреУире / УСБ есата али би само ако постоји довољно је велика разлика у цени (и то након што је битно усб као један од мојих ПЦ има само УСБ, ФУ не / есата) Хтела бих добре квалитета, али и добре прасак за мој мужјак. сам мислио можда западном дигитални или мыбоок СЕАГАТЕ, али боље би размислити о алтернативама. Шта бисте препуштено? Такође, нисам сигуран, јер ја никада нису имали једну, да ли је могуће да се онај који добија струју из рачунара или ће то морају бити прикључени на струју одвојено за власт? Многобројан захвалност за било какав увид. Буцханан |
|
| |||
| |||
| има ико икада купили или користити у одређеном временском периоду, вањски хард диск од 500ГБ + капацитета које они мислили је стварно добар, и које би препуштено, или су били разочарани и не би? било ко имати жељене марке или модела који се изводи боље од осталих за њих тврде дискове? ништа дефинитивно избегавати? било ко да зна шта ја мислим о моћи (из сопствене потребе или пц плоу)? УД мыбоок бољи од других УД тврде дискове или СЕАГАТЕ? квалитета и трајности? цена? оно што ја не би требао купити? живели |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ја сам користио СЕАГАТЕ 400гб за око 6-9 месеци, без икаквих већих проблема.
И купили енцлосуре (УСБ2 & ФиреУире) засебно и додао своје погон. На тај начин добијате изабрати најновије спец погон са најбољим брзина / цацхе. Лично бих избјегао спољни диск, који пуллс снаге из УСБ порта, као што ће то ставити на ваш излучивало псу и ако је она већ притегнути, мај изазвати велике проблеме. Шта се бранд многим народним заклињу УД СЕАГАТЕ и другима, али су на крају дана то је лични избор. Ја бих био срећан са било. ХТХ Мы Сыстем: Почетна Буилд
|
|
| |||
| |||
| И додао да би требало да има, можете да купите кућу УСБ2 енцлосурес да САТА дискови као и ако имате ЕСАТА соцкет на ваш бокс, то је још једна алтернатива. |
|
| |||
| |||
| Пхил хвала, заиста желео на који је то снага из пц али видим зашто то не би био повољан, клицање |
|
| |||
| |||
| Ыоу'ре уелцоме .... драго ми је то помогло |
|
| |||
| |||
| један од разлога зашто ми је потребан овај погон је зато што мој ипод користим за складиштење форматира у ФАТ32 (или нешто), а ја не могу ставити велике слике на њему, па ми је потребно возити се у НТФС. Како оне обично долази форматиране, а ако ја купити и његових масти, могу ли га у НТФС формату? хвала |
|
| |||
| |||
| Многи конфекцијски јединица долази форматиране у ФАТ32, али то је лако исправити. Само реформатизовати га, помоћу Цонтрол Панел / Цомпутер Манагемент / Диск Манагемент или га претворили утипкајући: Цонверт Ц: / ФС: НТФС из командне линије. Очито, мораћете ће вам да се замена Ц уз слово погона додељена у ваш УСБ дриве. |
|
| |||
| |||
| Пхил слатка хвала, нисам знао како то да урадите |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Одличан за УСБ стицк, веома лоше за иПод, осим ако вам се свиђа брицкинг га, Пхил. Не бих претворити било који мусиц плаыер'с хард диск на било који други формат него фабрике спецификацији.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Пренос података са врстог диска на УНУТРАШЊЕ ВАУСКИ Хард Дриве. | КСПЦ465 | Дривес & Измјењиви медији | 1 | 3 март 2009 06:46 |
| Вањски тврди диск за ОС Кс & Стораге? | 4Д (Форды (Форд) Оллие | Дривес & Измјењиви медији | 1 | 23. сеп 2008 09:00 |
| Екстернал Хард Дриве | тхуапы | Дривес & Измјењиви медији | 1 | 27 децембар 2007 11:42 |
| Где могу купити вањски хард диск | кен979 | Дривес & Измјењиви медији | 1 | 13 аугуст 2007 17:11 |
| Бест Екстернал Хард Дриве | тхуапы | Дривес & Измјењиви медији | 3 | 19. јуна 2007 11:39 |
| Тхреад Тоолс | |
| |