![]() |
|
| |||
| |||
| Merhaba çocuklar, Depolama için harici bir sabit disk satın almak için arıyorum. Ben en az 500gb at (mutlu eğer karşılığı değeri daha iyiydi büyük) almak ve istiyorum belki Firewire istiyorum / ESATA ama USB sadece yeterli de varsa fiyat büyük bir fark (ve sahip USB bir olarak önemli benim adet tek değil, FW / ESATA) USB vardır's Ben ama paranın karşılığını da iyi gürültü kaliteli istiyorum. i, ancak belki batı dijital mybook veya Seagate düşünüyordum daha iyi alternatifler olarak görürdünüz. Ne önerebilirim? çünkü da, emin değilim, bir hiç olan bir bilgisayardan güç alır veya onu güç için ayrı ayrı takılı olması gerekir almak mümkün mü? herhangi bir fikir için çok teşekkürler. Buchanan |
|
| |||
| |||
| birisi satın alınan veya bir süre, 500gb bir harici sabit disk + hangi gerçekten çok iyiydi ve düşünce tavsiye ederim, ya da hayal kırıklığına ve de değil kapasite üzerinden kullanılan var? Herkesin tercih edilen bir marka ya da model olarak onları diğer sabit sürücüleri daha iyi sahne aldı mı? bir şey kesinlikle önlemek için? herkes ben gücü (PC veya kendi fişini gerekir) ne anlama geldiğini biliyor musun? WD mybook diğer WD sabit sürücüler veya Seagate daha iyi? kalite ve dayanıklılık? fiyat? değil ne almak gerekir? peynir |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ben yaklaşık 6-9 ay için herhangi bir önemli sorun olmadan 400gb Seagate kullandım.
I (USB2 & Firewire) ayrı ayrı muhafaza satın alınan ve kendi sürücü ekledi. En son özel sürücü seçmek için Bu sayede, en hızlı / cache ile. Kişisel olarak bu PSU ve bir drenaj koyacağız Zaten gergin olan USB port, güç çeken herhangi bir harici sürücü önlemek edeceğini, büyük sorunlara neden olabilir. Marka olarak, pek çok halk WD ve diğerleri Seagate tarafından, yemin ederim ama bu bir kişisel tercih's Günün sonunda. Ile de mutlu olur. HTH Benim Sistemi: Ev Yapı
|
|
| |||
| |||
| Ben eğer kutusuna bir ESATA yuvası olduğunu da SATA sürücüleri ev ve bu başka bir alternatif olduğunu USB2 muhafazaları alabilirsiniz eklenmiş olması gerekir. |
|
| |||
| |||
| teşekkür Phil, gerçekten üzerinde güç's from aldı istedim PC ama neden, şerefe avantajlı olmaz görmek |
|
| |||
| |||
| Sen .... buyrun bu yardım sevindim |
|
| |||
| |||
| çünkü depolama için kullanmak benim iPod FAT32 (ya da) biçimlendirilmiş bir nedeni i bu sürücü gerekir, ve bu öylesine i NTFS olarak sürücü ihtiyacı büyük dosyalarının değildir. nasıl normal ve biçimlendirilmiş gelip yapmak istiyorum NTFS'ye, ebilmek i biçiminde bir ve yağ satın alıyor? teşekkürler |
|
| |||
| |||
| Birçok hazır yapılmış FAT32 birimleri, ama biçimlendirildiğinde gelecek bu kolayca remedied olduğunu. Sadece, yazarak onu Denetim Masası / Bilgisayar Yönetimi / Disk Yönetimi'ni kullanarak veya yeniden biçimlendirmek: CONVERT C: / FS: NTFS bir komut istemi. Doğal olarak, sürücü harfini USB sürücü atanmış C yerine gerekir. |
|
| |||
| |||
| tatlı teşekkür sever, i nasıl yapıldığını bilmiyordum ki |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Büyük bir USB Stick için, çok an iPod için kötü sürece, Phil bu bricking gibi. Herhangi bir formatta fabrika's özellikler dışında herhangi bir müzik çalar sabit diske dönüştürmek değildir.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " Benim Sistemi: 日夏子
|
![]() |
|
| Bookmarks |