менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Знімні накопичувачі І ЗМІ

Register

Рекомендації для зовнішніх жорстких дисків

Reply

Різьба Інструменти
Old 11 лютого 2008, 00:19
Член групи

Default Рекомендації для зовнішніх жорстких дисків

Привіт хлопці,

Я купити зовнішній жорсткий диск для зберігання даних.
Я хотів би принаймні 500GB (були б щасливі отримати більше, якщо Співвідношення ціна / якість було краще) і що, може бути, як FireWire / USB ESATA, але тільки було б достатньо, якщо є велика різниця в ціні (і з USB має важливе значення в якості однієї з моїх ПК має тільки USB, не FW / ESATA)

Я хотів би гарне якість, але і хороші Bang для моєї Баку.

Я думала, може бути, Western Digital MyBook або Seagate, але буде вважати кращої альтернативи. Що б ви порекомендували?

Крім того, я не впевнений, тому що я ніколи не був один, це можна отримати, яке отримує живлення від ПК або вона повинні бути підключені в окремо за владу?

Велике спасибі за будь-які Insight.

Бьюкенен
Old 12 лютого 2008, 02:43
Член групи

Хіба хто-небудь купив або використовуються в певний період часу, зовнішній жорсткий диск 500gb + потенціал, який вони вважали дуже хорошою, і буде рекомендувати, або ж вони були розчаровані і не буде?

хто-небудь кращою марки або моделі, яку виконав для них краще, ніж інші жорсткі диски?

нічого виразно уникати?

будь-який знає, що я хочу сказати про владу (із ПК або потреби власний модуль)?

WD MyBook краще, ніж інші жорсткі диски WD або Seagate?

якість і надійність? Ціна?

Що я не можу купити?

ура
Old 12 лютого 2008, 03:14
Донор групи

Я використав 400gb Seagate близько 6-9 місяців без будь-яких серйозних проблем.
Я купив камері (USB2 & Firewire) окремо і додати свій диск. Таким чином, вам буде запропоновано вибрати останньої специфікації диска, з кращої швидкості / кеш-пам'яті.

Особисто я б уникнути будь-який зовнішній диск, який тягне живлення через порт USB, а це призведе до виснаження вашому блоці харчування, і якщо вона вже потягнулася, може викликати серйозні проблеми.

Що стосується марок, багато народних клянусь WD та інші Seagate, але врешті-решт це питання особистого вибору. Я був би щасливий з розширенням.

HTH

Моя система: Головна Build

Процесор (и):
AMD 64 X 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Материнська плата:
Asus m2v Rev 1.
ОЗУ:
4gb (3.25gb видно)
Графічна карта (и):
NVIDIA GeForce 7300 ОВ
Звукова карта:
5.1 Reatek бортовий
Жорсткий диск (и):
250 GB SATA І 400gb SATA
Оптичний привід (и):
Pioneer 110 х 2
Діло / PSU:
Фондові / 550w немого
Охолодження:
Фондовий
Мережі / Інтернет:
10/100 Nic / 20Мб Віргінські кабелю
Монітор (и):
Fujitsu Siemens 22 "TFT БУЛО
Операційна система (и):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 12 лютого 2008, 03:18
Донор групи

Я хотів би додати, що ви можете купити USB2 Футляри для дому SATA приводів, а якщо у вас є Socket ESATA на вашому комп'ютері, це ще один варіант.
Old 12 лютого 2008, 03:24
Член групи

Thanks Phil, я дійсно хотів, на якому він прийняв владу від комп'ютера, але я бачу, чому це не було б вигідніше, ура
Old 12 лютого 2008, 04:10
Донор групи

Ти Ласкаво просимо .... рада, що допомогла
Old 12 лютого 2008, 04:20
Член групи

одна з причин, мені потрібно це диск, тому що мій IPOD, який я використовую для зберігання відформатовано в FAT32 (або що-то), і я не можу поставити великі файли так, мені потрібно на прагнення бути в NTFS.

Як правило, вони приходять формат, і якщо я куплю і жир, я можу відформатувати його в NTFS?

спасибо
Old 12 лютого 2008, 07:01
Донор групи

Багато готових одиницях прийде відформатовано в FAT32, але це легко виправити.
Просто переформатувати її, використовуючи Панель управління / Управління комп'ютером / Керування дисками "або перетворити його, набравши:
CONVERT C: / FS: NTFS
з командного рядка. Очевидно, вам необхідно замінити з C букву диска, призначену для накопичувача USB.
Old 13 лютого 2008, 02:23
Член групи

Sweet Phil Спасибо, я ніколи не знав, як це зробити
Old 13 лютого 2008, 04:43
Донор групи

Більше для Stick USB, дуже погано для IPod, якщо ви хотіли bricking це, Філ. Я б не конвертувати будь-який жорсткий диск плеєра в будь-який формат, крім специфікації заводу.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ".

Моя система: 日夏子

Процесор (и):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Материнська плата:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
ОЗУ:
2GB Patriot Extreme Performance
Графічна карта (и):
PNY 8800GTS 320MB
Звукова карта:
Sound Blaster XtremeGamer 7,1
Жорсткий диск (и):
80GB + 500GB
Оптичний привід (и):
2x SATA
Діло / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Охолодження:
4x 120mm Yate Луна-200mm + Вверх
Мережі / Інтернет:
Qwest
Монітор (и):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Операційна система (и):
Windows XP + 7
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Передача даних з жорстких дисків на зовнішньому жорсткому диску. XPC465 Знімні накопичувачі І ЗМІ 1 3 березня 2009 06:46
Зовнішній жорсткий диск для OS X & Storage? 4D (Fordy (Форд) Оллі Знімні накопичувачі І ЗМІ 1 23 вересня 2008 09:00
Зовнішній жорсткий диск thwapy Знімні накопичувачі І ЗМІ 1 27 грудня 2007 11:42
Де я можу купити зовнішній жорсткий диск ken979 Знімні накопичувачі І ЗМІ 1 13 серпня 2007 17:11
Кращі Зовнішній жорсткий диск thwapy Знімні накопичувачі І ЗМІ 3 19 червня 2007 11:39
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.