![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт хлопці, Я купити зовнішній жорсткий диск для зберігання даних. Я хотів би принаймні 500GB (були б щасливі отримати більше, якщо Співвідношення ціна / якість було краще) і що, може бути, як FireWire / USB ESATA, але тільки було б достатньо, якщо є велика різниця в ціні (і з USB має важливе значення в якості однієї з моїх ПК має тільки USB, не FW / ESATA) Я хотів би гарне якість, але і хороші Bang для моєї Баку. Я думала, може бути, Western Digital MyBook або Seagate, але буде вважати кращої альтернативи. Що б ви порекомендували? Крім того, я не впевнений, тому що я ніколи не був один, це можна отримати, яке отримує живлення від ПК або вона повинні бути підключені в окремо за владу? Велике спасибі за будь-які Insight. Бьюкенен |
|
| |||
| |||
| Хіба хто-небудь купив або використовуються в певний період часу, зовнішній жорсткий диск 500gb + потенціал, який вони вважали дуже хорошою, і буде рекомендувати, або ж вони були розчаровані і не буде? хто-небудь кращою марки або моделі, яку виконав для них краще, ніж інші жорсткі диски? нічого виразно уникати? будь-який знає, що я хочу сказати про владу (із ПК або потреби власний модуль)? WD MyBook краще, ніж інші жорсткі диски WD або Seagate? якість і надійність? Ціна? Що я не можу купити? ура |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я використав 400gb Seagate близько 6-9 місяців без будь-яких серйозних проблем.
Я купив камері (USB2 & Firewire) окремо і додати свій диск. Таким чином, вам буде запропоновано вибрати останньої специфікації диска, з кращої швидкості / кеш-пам'яті. Особисто я б уникнути будь-який зовнішній диск, який тягне живлення через порт USB, а це призведе до виснаження вашому блоці харчування, і якщо вона вже потягнулася, може викликати серйозні проблеми. Що стосується марок, багато народних клянусь WD та інші Seagate, але врешті-решт це питання особистого вибору. Я був би щасливий з розширенням. HTH Моя система: Головна Build
|
|
| |||
| |||
| Я хотів би додати, що ви можете купити USB2 Футляри для дому SATA приводів, а якщо у вас є Socket ESATA на вашому комп'ютері, це ще один варіант. |
|
| |||
| |||
| Thanks Phil, я дійсно хотів, на якому він прийняв владу від комп'ютера, але я бачу, чому це не було б вигідніше, ура |
|
| |||
| |||
| Ти Ласкаво просимо .... рада, що допомогла |
|
| |||
| |||
| одна з причин, мені потрібно це диск, тому що мій IPOD, який я використовую для зберігання відформатовано в FAT32 (або що-то), і я не можу поставити великі файли так, мені потрібно на прагнення бути в NTFS. Як правило, вони приходять формат, і якщо я куплю і жир, я можу відформатувати його в NTFS? спасибо |
|
| |||
| |||
| Багато готових одиницях прийде відформатовано в FAT32, але це легко виправити. Просто переформатувати її, використовуючи Панель управління / Управління комп'ютером / Керування дисками "або перетворити його, набравши: CONVERT C: / FS: NTFS з командного рядка. Очевидно, вам необхідно замінити з C букву диска, призначену для накопичувача USB. |
|
| |||
| |||
| Sweet Phil Спасибо, я ніколи не знав, як це зробити |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Більше для Stick USB, дуже погано для IPod, якщо ви хотіли bricking це, Філ. Я б не конвертувати будь-який жорсткий диск плеєра в будь-який формат, крім специфікації заводу.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Передача даних з жорстких дисків на зовнішньому жорсткому диску. | XPC465 | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 1 | 3 березня 2009 06:46 |
| Зовнішній жорсткий диск для OS X & Storage? | 4D (Fordy (Форд) Оллі | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 1 | 23 вересня 2008 09:00 |
| Зовнішній жорсткий диск | thwapy | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 1 | 27 грудня 2007 11:42 |
| Де я можу купити зовнішній жорсткий диск | ken979 | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 1 | 13 серпня 2007 17:11 |
| Кращі Зовнішній жорсткий диск | thwapy | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 3 | 19 червня 2007 11:39 |
| Різьба Інструменти | |
| |