![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| прави конверсионният работи за всякакъв размер карам? например, биха го направили с USB памет?
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Цитат:
Съгласен съм, че тя не е добра идея да започнете reformatting други USB устройства. Моята система: Начало Build
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Пипнах те. thingie: Да, можете да преформатирате нещо, което не е директен достъп на устройство като първични съхранение, така като iPod ще побеснее, ако NTFS, но ако това е просто флаш съхранение давай
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Фил съм интересуват върши заграждение и моето собствено, може ли да препоръчате добър заграждение? ако Направих си ще го има със собствена енергия или да я изкарвам на захранване? Много благодаря |
|
| |||
| |||
| Повечето заграждения идват в комплект форма, която включва външно захранване, прикрепване винтове, стойте др. Имам използват няколко тези и те изглеждат така добре, както всички, които съм виждал. SATA вариант също тук. Пълна гама тук. Също така, ако вие направите търсене в Ebay, вие вероятно ще ги намерите малко по-евтини. HTH |
|
| |||
| |||
| мило един часа благодарение Фил, ако става чрез USB, би там да има предимството да се ускори получаването на САТАНА карам над IDE за обсебване? |
|
| |||
| |||
| Обикновено SATA устройства, са малко по-бързо, но както вие казвате на USB2 интерфейс ще обезсилвам някаква полза тук. Като каза, че това е може би по-добре излизане на САТАНА Карам & обсебване, ако не по друга причина освен водене до датата на технологии. Както знаете, най-mobos сега предвижда само 1 х IDE контролер, така че евентуално IDE устройства, ще стане obselete и ти никога не се знае може да искате да го ремонтирам в Кула един ден . |
|
| |||
| |||
| ще имам някакви проблеми се нуждаят от драйвери за SATA Setup (например, когато имам нужда водачите на флопи за да инсталирате Windows на SATA диск), което ще е нужно за IDE? благодарности |
|
| |||
| |||
| № ... на USB заграждения ще работи с родовите USB2 шофьори, вграден в XP или VISTA Веднъж включен в USB порт, те трябва да се инсталира автоматично. |
|
| |||
| |||
| мило един часа благодаря, че е SATA. Аз ще отида избере твърдия диск |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Прехвърляне на данни от твърдия диск, за да ВЪТРЕШЕН външен твърд диск. | XPC465 | Дискове & сменяемите носители | 1 | 3 Март 2009 06:46 |
| Външен твърд диск за OS X & съхранение? | 4D (Fordy (Форд) Оли | Дискове & сменяемите носители | 1 | 23ти септември 2008 09:00 |
| Външен твърд диск | thwapy | Дискове & сменяемите носители | 1 | 27 Дек 2007 11:42 |
| Къде мога да купя външен твърд диск | ken979 | Дискове & сменяемите носители | 1 | 13 Авг 2007 17:11 |
| Най-добър външен твърд диск | thwapy | Дискове & сменяемите носители | 3 | 19 Юни 2007 11:39 |
| Нишка Инструменти | |
| |