![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| dělá přestavbové práce pro všechny velikosti disku? Například by to s USB paměťové kartě?
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citace:
Souhlasím však, že to není dobrý nápad začít přeformátováním jiné USB zařízení. Můj systém: Domů Kompiluje
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jistě. thingie: Ano, můžete změnit nic, která nemá přímý přístup k disku jako primární skladování, tak jako iPod bude zrůda, jestli jste NTFS, ale pokud je to jen flash skladování pokračuj
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| phil Zajímá mě děláš kabiny a stal se mým vlastním, mohl by jste doporučit nějakou dobrou kabině? i když se mé by to mít vlastní napájení, nebo by jej spustit z napájení? díky moc |
|
| |||
| |||
| Most Oplocení přijít v podobě kitu, který obsahuje externí napájecí zdroj, upevňovací šrouby, stánek atd.. Jsem používal pár tito a oni se zdají tak dobré, jako těch, které jsem viděl. SATA verze tady. Kompletní sortiment tady. I když si budete hledat na ebay, budete zřejmě najít trochu levnější. HTH |
|
| |||
| |||
| Pěkný díky phil, pokud by bylo přes usb, by tam být žádný rychlostní výhodu získání SATA disk přes IDE pro kabině? |
|
| |||
| |||
| SATA disky jsou obecně o něco rychlejší, ale jak říkáte na USB2 rozhraní popírají jakýkoliv prospěch zde. Který uvedl, že je to asi lepší jít na SATA disk & Ozvučnice, pokud pro žádný jiný důvod, než aktualizaci s tech. Jak víte, většina mobos nyní jen 1 x IDE Controller, takže nakonec IDE disky se obselete a nikdy nevíte budete chtít vybavit jej ve věži jeden den . |
|
| |||
| |||
| by mít i nějaké problémy vyžadující ovladače pro SATA nastavení (jako když potřebuji ovladače na disketě nainstalovat Windows na SATA disk), které bych neměla potřebu ide? díky |
|
| |||
| |||
| No ... USB Oplocení bude pracovat s generickými USB2 řidičů, postavený na XP nebo Vista Jakmile zapojit do USB portu, které by měly nainstalovat automaticky. |
|
| |||
| |||
| Pěkný, děkuji, SATA je. I'll jít volit na pevném disku |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Přenos dat z interní pevný disk do externího pevného disku. | XPC465 | Drives & Removable Media | 1 | 3. března 2009 06:46 |
| Externí pevný disk pro OS X a skladování? | 4D (Fordy (Ford) Ollie | Drives & Removable Media | 1 | 23. Září 2008 09:00 |
| Externí pevný disk | thwapy | Drives & Removable Media | 1 | 27. prosinec 2007 11:42 |
| Kde mohu koupit externí pevný disk | ken979 | Drives & Removable Media | 1 | 13. srpen 2007 17:11 |
| Nejlepší Externí pevný disk | thwapy | Drives & Removable Media | 3 | 19. června 2007 11:39 |
| Thread Nástroje | |
| |