![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| κάνει το έργο μετατροπής για οποιοδήποτε μέγεθος δίσκου; για παράδειγμα, θα ήταν με ένα USB memory stick;
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Απόσπασμα:
Συμφωνώ όμως, δεν είναι καλή ιδέα να αρχίσει αναμορφοποίησης άλλες συσκευές USB. Το σύστημά μου: Αρχική Κατασκευάστηκε
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Πέτυχα. thingie: Ναι, μπορείτε να διαμορφώσετε ξανά κάτι που δεν έχει άμεση πρόσβαση στη μονάδα δίσκου ως πρωτογενές αποθήκευσης, έτσι όπως ένα iPod θα φρικάρεις αν το NTFS, αλλά αν είναι απλώς φλας αποθήκευσης προχωρήσει
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Phil Με ενδιαφέρει να κάνει το περίβλημα και τη δική μου, θα μπορούσατε να συστήσετε ένα καλό περίβλημα; αν έκανα το δικό μου θα έχει τα δικά της εξουσίας ή θα κινούνται με το τροφοδοτικό; Ευχαριστώ πολύ |
|
| |||
| |||
| Τα περισσότερα προέρχονται θερμοκρασίας σε κιτ, το οποίο περιλαμβάνει μια εξωτερική πηγή ισχύος, για τον καθορισμό βίδες, βάση κλπ.. Έχω χρησιμοποιήσει ένα ζευγάρι των εκείνα και φαίνεται τόσο καλό όσο κανένα ότι έχω δει. SATA έκδοση επίσης εδώ. Πλήρης γκάμα εδώ. Επίσης, εάν κάνετε μια αναζήτηση σε ebay, μάλλον θα τους βρείτε λίγο φθηνότερα. HTH |
|
| |||
| |||
| nice μία χάρη Phil, εάν επρόκειτο μέσω USB, θα υπήρχε κανένα πλεονέκτημα στην ταχύτητα και αν έχετε ένα δίσκο πάνω sata ide για το περίβλημα; |
|
| |||
| |||
| Γενικά SATA Drives είναι ελαφρώς ταχύτερη, αλλά όπως λέτε το USB2 διεπαφή θα ακύρωνε κάθε όφελος εδώ. Κατόπιν τούτου, είναι πιθανόν να πρόκειται για μια καλύτερη SATA & Drive Enclosure, αν μη τι άλλο λόγω για την ενημέρωση με την τεχνολογία. Όπως γνωρίζετε οι περισσότεροι mobos τώρα προσφέρει μόνο 1 x IDE ελεγκτή, ώστε τελικά θα γίνει Δίσκοι IDE obselete και ποτέ δεν ξέρεις ίσως να θέλετε να επισκευάζω το σε μία ημέρα Tower . |
|
| |||
| |||
| θα έχω κανένα πρόβλημα που χρειάζονται οι οδηγοί για το sata setup (όπως και όταν χρειάζεται οδηγούς σε μια δισκέτα για να εγκαταστήσετε τα Windows σε δίσκο SATA) που δεν θα χρειαζόμουν για ide; ευχαριστώ |
|
| |||
| |||
| Δεν ... Ελεγχόμενες περιοχές της USB θα λειτουργήσει με το γενικό USB2 οδηγούς, χτισμένο σε XP ή Vista Μόλις συνδεθεί σε θύρα USB, θα πρέπει να εγκατασταθεί αυτόματα. |
|
| |||
| |||
| nice μία χάρη, sata είναι. Θα πάμε επιλέγουν ένα σκληρό δίσκο |