μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα

Register

Συστάσεις για το εξωτερικό σκληρό δίσκο αποθήκευσης

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 13 Φεβρουαρίου του 2008, 04:46
Ομάδα Δωρητών

κάνει το έργο μετατροπής για οποιοδήποτε μέγεθος δίσκου; για παράδειγμα, θα ήταν με ένα USB memory stick;

EDIT: μετά answed μόλις πάνω από την ερώτησή μου, πρέπει να έχουν προστεθεί ενώ ήμουν πληκτρολογώντας

Το σύστημά μου: Πρώτο OC

Processor (s):
Intel E2180@2.85
Motherboard:
Gigabyte GA-σ. 35-DS3L
Μνήμες:
2x1GB OCZ PC2-9200 θεριστική CL5
Κάρτα γραφικών (ες):
Gainward ATI 3850
Κάρτα Ήχου:
επί του σκάφους
Hard Drive (s):
7200,7 Seagate Barracuda 120GB
Optical Drive (s):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Υπόθεση / PSU:
Corsair VX450
Ψύξη:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Network / Internet:
επί του πλοίου / δήθεν 10Meg παρθένο καλώδιο
Monitor (ες):
ViewSonic Vx922? ViewSonic VE702m
Operating System (s):
XP Home
Old 13 Φεβρουαρίου του 2008, 04:54
Ομάδα Δωρητών

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας Carbon View Post
Μεγάλη για ένα USB stick, πολύ κακό για ένα iPod αν δεν ήθελε bricking αυτό, Phil. Δεν θα μετατρέψει οποιοδήποτε πρόγραμμα αναπαραγωγής μουσικής του σκληρού δίσκου σε οποιαδήποτε μορφή, εκτός από το εργοστάσιο της συγγραφής.
Δεν είμαι προτείνοντας επαναδιαμόρφωση ένα iPod m8y .... Νομίζω ότι έχεις λάθος τέλος της κολλήσει .... μιλάμε για εξωτερικό USB HDD. Νομίζω Buchanan ήταν απλώς κάνουν τη διάκριση ανάμεσα σε ένα FAT32 και μια μονάδα δίσκου NTFS, όταν αναφέροντας του iPod.

Συμφωνώ όμως, δεν είναι καλή ιδέα να αρχίσει αναμορφοποίησης άλλες συσκευές USB.

Το σύστημά μου: Αρχική Κατασκευάστηκε

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Motherboard:
Asus M2V Αναθ. 1.
Μνήμες:
4GB (3.25gb ορατό)
Κάρτα γραφικών (ες):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Κάρτα Ήχου:
5,1 Reatek On-Board
Hard Drive (s):
250 GB SATA & 400gb SATA
Optical Drive (s):
Pioneer 110 x 2
Υπόθεση / PSU:
Απόθεμα / 550w Silent
Ψύξη:
Χρηματιστήριο
Network / Internet:
10/100 Nic / 20Mb Virgin Cable
Monitor (ες):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WAS
Operating System (s):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 13 Φεβρουαρίου του 2008, 05:07
Ομάδα Δωρητών

Πέτυχα.

thingie: Ναι, μπορείτε να διαμορφώσετε ξανά κάτι που δεν έχει άμεση πρόσβαση στη μονάδα δίσκου ως πρωτογενές αποθήκευσης, έτσι όπως ένα iPod θα φρικάρεις αν το NTFS, αλλά αν είναι απλώς φλας αποθήκευσης προχωρήσει
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. "

Το σύστημά μου: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2.13 -> 3.01ghz
Motherboard:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Μνήμες:
2GB Patriot Extreme Performance
Κάρτα γραφικών (ες):
PNY 8800GTS 320MB
Κάρτα Ήχου:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Υπόθεση / PSU:
Antec 900 620 W Aerocool zeroDBA
Ψύξη:
4x-120 χιλιοστά Yate Loon + 200 χιλιοστών κορυφή
Network / Internet:
Qwest
Monitor (ες):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operating System (s):
Windows XP + 7
Old 4 Μαρτίου, 2008, 08:07
Μέλος Ομάδα

Phil Με ενδιαφέρει να κάνει το περίβλημα και τη δική μου, θα μπορούσατε να συστήσετε ένα καλό περίβλημα;

αν έκανα το δικό μου θα έχει τα δικά της εξουσίας ή θα κινούνται με το τροφοδοτικό;

Ευχαριστώ πολύ
Old 4 Μαρτίου, 2008, 10:42
Ομάδα Δωρητών

Τα περισσότερα προέρχονται θερμοκρασίας σε κιτ, το οποίο περιλαμβάνει μια εξωτερική πηγή ισχύος, για τον καθορισμό βίδες, βάση κλπ..

Έχω χρησιμοποιήσει ένα ζευγάρι των εκείνα και φαίνεται τόσο καλό όσο κανένα ότι έχω δει.
SATA έκδοση επίσης εδώ.
Πλήρης γκάμα εδώ.

Επίσης, εάν κάνετε μια αναζήτηση σε ebay, μάλλον θα τους βρείτε λίγο φθηνότερα.

HTH
Old 4 Μαρτίου, 2008, 15:06
Μέλος Ομάδα

nice μία χάρη Phil,

εάν επρόκειτο μέσω USB, θα υπήρχε κανένα πλεονέκτημα στην ταχύτητα και αν έχετε ένα δίσκο πάνω sata ide για το περίβλημα;
Old 5 Μαρτίου 2008, 03:48
Ομάδα Δωρητών

Γενικά SATA Drives είναι ελαφρώς ταχύτερη, αλλά όπως λέτε το USB2 διεπαφή θα ακύρωνε κάθε όφελος εδώ.
Κατόπιν τούτου, είναι πιθανόν να πρόκειται για μια καλύτερη SATA & Drive Enclosure, αν μη τι άλλο λόγω για την ενημέρωση με την τεχνολογία.
Όπως γνωρίζετε οι περισσότεροι mobos τώρα προσφέρει μόνο 1 x IDE ελεγκτή, ώστε τελικά θα γίνει Δίσκοι IDE obselete και ποτέ δεν ξέρεις ίσως να θέλετε να επισκευάζω το σε μία ημέρα Tower .
Old 5η Μαρ 2008, 07:31
Μέλος Ομάδα

θα έχω κανένα πρόβλημα που χρειάζονται οι οδηγοί για το sata setup (όπως και όταν χρειάζεται οδηγούς σε μια δισκέτα για να εγκαταστήσετε τα Windows σε δίσκο SATA) που δεν θα χρειαζόμουν για ide;

ευχαριστώ
Old 5 Μαρτίου 2008, 07:45
Ομάδα Δωρητών

Δεν ... Ελεγχόμενες περιοχές της USB θα λειτουργήσει με το γενικό USB2 οδηγούς, χτισμένο σε XP ή Vista

Μόλις συνδεθεί σε θύρα USB, θα πρέπει να εγκατασταθεί αυτόματα.
Old 5 Μαρτίου 2008, 08:35
Μέλος Ομάδα

nice μία χάρη, sata είναι.

Θα πάμε επιλέγουν ένα σκληρό δίσκο
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.