![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| radi pretvorski raditi za bilo koju veličinu voziti? primjerice, bio bi to sa USB memory stick?
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Quote:
Slažem se ipak, to nije dobra ideja za početak reformatting ostale USB uređaje. My System: Početna Build
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Gotcha. thingie: Da, možete reformatizovati ništa ne izravno pristupiti voziti kao glavna memorija, pa će kao iPod nakaza van ako je NTFS, ali ako je ona samo flash storage hajde
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| phil Zanima me radiš u prilog i čini moj, mogu li mi preporučiti dobar prilog? Ako JA je napravio moj bi ga imati vlastite snage ili bi ga otrčati napajanje? puno hvala |
|
| |||
| |||
| Većina enclosures dolaze u kit formi, što uključuje i vanjsko napajanje, pričvršćivanje vijcima, stalak itd.. Imam koristi nekoliko ovi i oni izgledaju kao dobri kao da sam vidio. SATA verziji također ovdje. Kompletan raspon ovdje. Isto tako, ako to učinite pretrage na ebay, vi vjerojatno će ih pronaći malo jeftinije. HTH |
|
| |||
| |||
| phil jednom hvala lijepo, ako je to prolazi kroz USB, tamo bi se bilo koje brzine prednost uzimajući SATA disk preko IDE za prilog? |
|
| |||
| |||
| Općenito SATA pogoni su malo brži, ali kao što ti kažeš na USB2 sučelje će negirati sve naknade ovdje. Poslije rečenog da, to je vjerojatno bolje idući za SATA & Drive Enclosure, ako nema drugih razloga za nego imajući u toku s tech. Kao što znate većinu mobos sada samo 1 x IDE kontroler, tako da s vremenom će postati IDE Drives obselete i da nikad ne znate možda želite prepraviti ga u Tower jedan dan . |
|
| |||
| |||
| htjedoh ikakvih problema trebaju driveri za SATA setup (kao kada trebam drivere na disketu za instalaciju sustava Windows na SATA disk) koje ja ne bih potrebu za IDE? hvala |
|
| |||
| |||
| Ne ... USB enclosures će raditi s USB2 generičke drivere, ugrađeni u XP ili Vista Jednom priključen na USB port, oni bi trebali automatski instalirati. |
|
| |||
| |||
| lijepo jednom hvala, to je sata. Ja ću otići izabrati hard disk |