![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ez az átalakítás munka bármilyen méretű vezetni? például azt, hogy egy USB memória?
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Idézet:
Egyetértek bár ez nem jó ötlet, hogy újra más USB eszközöket. My System: Home Testfelépítés
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Megvagy. dolog: igen, akkor valami újra, amely nem közvetlen hozzáférésük a gépjárművezetéshez elsődleges tárolására, úgy, mint egy iPod fog kiborulni, ha NTFS, de ha csak flash tároló lökjed
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Phil vagyok érdekelt csinál a kamra és a saját, tudnál ajánlani egy jó kamrában? ha én magam is meg van a saját erő, vagy lehet, hogy elszökik a tápegység? Nagyon köszönöm |
|
| |||
| |||
| Most jön a Víztestek készlet formájában, amely tartalmazza a külső tápegységet, rögzítő csavarok, állvány stb. Nekem van használt pár ezek és úgy tűnik, olyan jó, mint minden, amit láttam. SATA változatban is itt. Teljes körű itt. Akkor is, ha te egy keresés ebay, akkor valószínűleg megtalálja őket egy kicsit olcsóbb. HTH |
|
| |||
| |||
| Szép volt köszönet phil, ha ez megy keresztül, USB, hogy van-e bármilyen előnyt a sebesség kapok egy SATA meghajtót át ide a kamrában? |
|
| |||
| |||
| Általában SATA meghajtó valamivel gyorsabb, de ahogy mondják, a USB2 interfész fog semlegesítsék bármilyen előny itt. Miután azt mondta, hogy ez valószínűleg jobban megy a SATA & Drive Enclosure, ha nincs más oka, mint a naprakész vezetése a tech. Mint tudod, a legtöbb mobos most csak 1 x IDE vezérlő, így végül az IDE meghajtók lesznek obselete és soha nem is tudom, hogy valaha is lát, hogy a torony egy nap . |
|
| |||
| |||
| lennék bármilyen problémája van szükség a járművezetők a SATA setup (például, ha szükségem van egy floppy meghajtók a Windows a SATA-meghajtó), amit nem kell az ide? köszönöm |
|
| |||
| |||
| Nem ... Az USB Víztestek együttműködik a generikus USB2 járművezetők, beépített XP vagy Vista Egyszer csatlakoztatva az USB porthoz, akkor automatikusan telepíti. |
|
| |||
| |||
| Szép volt köszönet, SATA van. Én elmegyek választani a merevlemezen |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Az adatátvitel a belső merevlemezt, amely External Hard Drive. | XPC465 | Drives & Removable Media | 1 | 3. március 2009 06:46 |
| A külső merevlemezt az OS X és adattárolás? | 4D (Fordy (Ford) Ollie | Drives & Removable Media | 1 | 23. Szeptember 2008 09:00 |
| External Hard Drive | thwapy | Drives & Removable Media | 1 | 27. december 2007 11:42 |
| Hol tudok egy külső merevlemezt | ken979 | Drives & Removable Media | 1 | 13. augusztus 2007 17:11 |
| Best External Hard Drive | thwapy | Drives & Removable Media | 3 | 19. június 2007 11:39 |
| Téma eszközök | |
| |