![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| עושה את העבודה המרה עבור כל גודל הכונן? למשל, האם זה יהיה עם כבל USB כרטיס זכרון ממורי סטיק?
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| ציטוט:
אם כי אני מסכים, זה לא רעיון טוב להתחיל reformatting התקני USB אחרים. המערכת שלי: בניית הבית
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| תפסתי אותך. thingie: כן, אתה יכול לאתחל מחדש כלום, כי לא לגשת ישירות לכונן כפי העיקרי אחסון, כך כמו iPod משונה אם יהיה לך את זה ב-NTFS, אבל אם זה רק Flash Storage קדימה
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| פיל אני מעוניין לעשות את קרפיף ולהפוך את עצמו, האם אתה יכול להמליץ לי על גדר טובה? אם אני עשיתי את זה לבד היה צריך את זה לבדו היה זה כוח או לברוח את החשמל? תודה רבה |
|
| |||
| |||
| פיל אחד נחמד תודה, אם הוא היה הולך דרך USB, האם יש יתרון להיות כל מהירות כדי לקבל SATA כונן IDE של מעל גדר? |
|
| |||
| |||
| כונני SATA הם בדרך כלל קצת מהיר יותר, אבל כמו שאתה אומר את ממשק USB2 יהיה לשלול כל תועלת כאן. לאחר אמר כי, זה כנראה הולך טוב יותר עבור כונן SATA & בצרה, אם ללא סיבה אחרת מאשר לשמור מעודכן עם טק. כפי שאתה יודע הכי mobos רק מספקים כעת 1 x IDE Controller, אז בסופו של דבר תהפוך כונני IDE obselete ואתה לא יודע אולי אתה רוצה לתקן את זה בתוך יום אחד מגדל . |
|
| |||
| |||
| היה לי יש לך בעיות הצטרכות נהגים עבור תוכנית ההתקנה של SATA (כמו כאשר אני צריך נהגים על דיסקט כדי להתקין את Windows על כונן SATA) אשר לא הייתי זקוק ל IDE? תודה |
|
| |||
| |||
| לא ... את USB Enclosures יעבוד עם נהגים תירנגה USB2, הבנויים לתוך XP או Vista לאחר פקוק לתוך יציאת USB, הם צריכים להתקין באופן אוטומטי. |
|
| |||
| |||
| תודה יפה אחת, SATA זה. אני מתכוון ללכת לבחור כונן קשיח |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| העברת נתונים מ פנימית קשה לנסוע כונן קשיח חיצוני. | XPC465 | כוננים & נשלפת | 1 | 3rd מרץ 2009 06:46 |
| כונן קשיח חיצוני עבור OS X & מחסן? | 4d (Fordy (פורד) אולי | כוננים & נשלפת | 1 | 23 ספטמבר 2008 09:00 |
| כונן קשיח חיצוני | thwapy | כוננים & נשלפת | 1 | -27 דצמבר 2007 11:42 |
| איפה אני יכול לקנות כונן קשיח חיצוני | ken979 | כוננים & נשלפת | 1 | 13 אוגוסט 2007 17:11 |
| Best כונן קשיח חיצוני | thwapy | כוננים & נשלפת | 3 | 19th יוני 2007 11:39 |
| שרשרת כלים | |
| |