![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ar konversijos dirbti bet kokio dydžio diską? Pavyzdžiui, tai ji su USB atminties kortelės?
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citata:
Sutinku, nors, tai nėra gera idėja pradėti pertvarką kitų USB įrenginių. Mano sistema: Pagrindinis Modifikacija
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Agila. thingie: Taip, galite formatuoti, kad nieko nėra tiesiogiai susipažinti, kaip pagrindinė saugykla vairuoti, taip kaip ipod bus Freak Out Jei Jūs NTFS, tačiau jei tai tik "flash" saugojimo pirmyn
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Phil Mane domina daro gaubto ir padaryti savo, gal galėtumėte rekomenduoti gerą kamerą? jei aš padariau savo tai ji jį savo galia ar būtų jis nuteka maitinimo? ačiū |
|
| |||
| |||
| Dauguma Korpusai ateiti rinkinio pavidalu, kurį sudaro išorinio maitinimo, tvirtinimo varžtai, atsistoti ir pan. Aš naudoju pora šie ir jie atrodo taip gerai, kaip bet kad aš mačiau. SATA versija taip pat čia. Visas asortimentas čia. Taip pat jei jūs eBay paieška, tikriausiai juos rasti šiek tiek pigiau. HTH |
|
| |||
| |||
| nice one Thanks Phil, jei ji ketina per USB, tai kyla kokių nors greičio pranašumą vis SATA drive per IDE Enclosure? |
|
| |||
| |||
| Apskritai SATA yra šiek tiek greičiau, bet kaip tu sakai USB2 sąsaja panaikintų bet kokią naudą čia. Having said that, tai tikriausiai geriau Going for SATA & Enclosure, jei dėl jokios kitos priežasties, nei atnaujinimą su tech. Kaip žinote, dauguma mobos dabar teikia tik 1 x IDE Controller, todėl ilgainiui IDE diskai taps obselete ir jūs niekada nežinote, pabandykite jį suremontuoti vieno bokšto dieną . |
|
| |||
| |||
| man jokių problemų, kurias reikia tvarkykles SATA setup (pavyzdžiui, jei man reikia tvarkykles diskelį su Windows į SATA diską), kuri man nereiktų IDE? ačiū |
|
| |||
| |||
| Nr ... USB Aptvarai dirbs su bendro USB2 vairuotojai, pastatė į XP arba Vista Kai prijungiamas prie USB prievado, jos turėtų įdiegti automatiškai. |
|
| |||
| |||
| nice one ačiū, SATA jis. I'll go pasirinkti kietajame diske |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Duomenų perdavimą iš vidaus kietojo disko į išorinį kietąjį diską. | XPC465 | Drives & Removable Media | 1 | 3 kovas 2009 06:46 |
| Išorinis standusis diskas OS X ir sandėliavimas? | 4D (Fordy (Ford) Ollie | Drives & Removable Media | 1 | 23 rugsėjis 2008 09:00 |
| External Hard Drive | thwapy | Drives & Removable Media | 1 | 27 gruodis 2007 11:42 |
| Kur galėčiau nusipirkti išorinį kietąjį diską | ken979 | Drives & Removable Media | 1 | Rugpjūtis 13, 2007 17:11 |
| Geriausi External Hard Drive | thwapy | Drives & Removable Media | 3 | Birželis 19, 2007 11:39 |
| Temos įrankiai | |
| |