![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| tas konversijas darbu jebkura izmēra diska? Piemēram, būtu tas ar USB memory stick?
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Quote:
Es piekrītu, tomēr, tā nav laba doma, lai sāktu pārformatēšana citām USB ierīcēm. Mana sistēma: Home Build
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Gotcha. thingie: Jā, jūs varat pārformatēt jebko, kas nav tieši piekļūt brauc kā primāro uzglabāšanu, lai tāpat kā iPod būs ķēms, vai jums NTFS, bet, ja tā ir tikai flash uzglabāšana iet uz priekšu
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| phil Mani interesē darot kamerā un panākt savu, vai jūs varētu ieteikt labu kamerā? ja es savu Vai tas ir tā paša jaudas vai arī tas sākas pie barošanas? thanks a lot |
|
| |||
| |||
| Lielākā daļa Enclosures nāk komplektā, kas ietver ārējo elektroapgādi, stiprinājuma skrūves, stāvēt utt. Man ir izmantots pāris šie un tie šķiet tikpat laba kā jebkurš, ka es esmu redzējis. SATA versija arī šeit. Complete range šeit. Arī ja jūs meklēšanu eBay, jūs, iespējams, atrast tos mazliet lētāk. HTH |
|
| |||
| |||
| Nice one thanks Phil, ja tas iet caur usb, vairs nebūtu nekāda ātruma priekšrocības kļūst SATA drive pār ide uz būra? |
|
| |||
| |||
| Parasti SATA diski ir mazliet ātrāk, bet kā jūs sakāt USB2 interfeiss būs noliegt nekādu labumu šeit. Tas nozīmē, ka tas droši vien labāk iet uz SATA Drive & Enclosure, ja ne cita iemesla, nevis saglabāt līdz brīdim, tech. Kā jau jūs zināt visvairāk mobos tagad sniedz tikai 1 x IDE kontrolieri, lai beidzot IDE HDD kļūs obselete un jūs nekad nezināt, jūs varētu gribēt remontēt to vienā Tower diena . |
|
| |||
| |||
| man ir kādas problēmas, nepieciešams vadītājiem SATA setup (piemēram, ja man ir nepieciešams vadītāju disketi instalēt windows uz sata diska), kas man nav nepieciešams, lai ide? pateicība |
|
| |||
| |||
| No ... USB Enclosures strādās ar vispārējo USB2 autovadītāji, iebūvēti XP vai Vista Kad pieslēgts USB portam, tie būtu instalēt automātiski. |
|
| |||
| |||
| Nice one thanks, SATA tas ir. I'll go izvēlēties cieto disku |
![]() |
|
| Bookmarks |