![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| nie konwersji dla każdej wielkości dysku? na przykład, będzie to z pamięci USB?
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Cytat:
Zgadzam się jednak, nie jest to dobry pomysł, aby rozpocząć ponowne innych urządzeń USB. My System: Start Build
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Gotcha. thingie: Tak, można sformatować, że nic nie mają bezpośredniego dostępu do dysku jako podstawowego składu, tak jak iPod freak out jeśli NTFS, ale jeśli jest to tylko błysk składowania śmiało
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| phil i jestem zainteresowany w tym osłony i podejmowania własnej, może Pan polecić dobrą osłony? jeśli ja się moje czy jego własnej mocy, czy też uruchomić go wyłączyć zasilanie? Thanks a lot |
|
| |||
| |||
| Większość Obudowy są w formie zestawu, który zawiera zewnętrzny zasilacz, śruby mocujące, itp. stoiska. Użyłem kilku te i wydaje się tak dobry, jak każdy, że I've seen. SATA wersji tu. Pełna gama tu. Również jeśli tego wyszukiwania w serwisie eBay, prawdopodobnie je znaleźć nieco tańsze. HTH |
|
| |||
| |||
| nice one dzięki phil, jeśli to będzie za pośrednictwem USB, to nie było żadnych korzyści prędkości do uzyskania dysków SATA ponad ide do komory? |
|
| |||
| |||
| Ogólnie dysków SATA są nieco szybciej, ale jak to powiedzieć USB2 interfejs negowaniem żadnych korzyści tutaj. Mimo, że to chyba lepiej będzie dla SATA & Drive Enclosure, jeśli nie tylko ze względu na prowadzenie na bieżąco z tech. Jak wiadomo najbardziej mobos teraz tylko 1 x kontroler IDE, więc ostatecznie dyski IDE będzie obselete i nigdy nie wiesz możesz chcieć naprawiać go w Tower jeden dzień . |
|
| |||
| |||
| to mam żadnych problemów wymagających sterowniki dla SATA konfiguracji (np. kiedy trzeba sterowniki na dyskietce, aby zainstalować system Windows na dysku SATA), który nie potrzeba ide? dzięki |
|
| |||
| |||
| Nr ... Obudowy USB będzie działać z ogólnej USB2 kierowców, wbudowane w XP lub Vista Gdy podłączony do portu USB, należy zainstalować automatycznie. |
|
| |||
| |||
| nice one dzięki SATA jest. I'll go wybrać dysk twardy |
![]() |
|
| Zakładki |